home to blog Nu asa, responsabilizare cu forta

Nu asa, responsabilizare cu forta

Sunt vietile noastre, chiar daca sunt masinile voastre cu multi cai putere. E frumos (!!!) clipul de mai jos, socant si frumos. Insa sper sa provoace o responsabilizare cu forta. Pana atunci, radarul care e in miscare nu e legal. Si asa si este, e veche chestia, in final a fost demonstrata in justitie.

Campanie anti-viteza via Mihaileanu

Si acum ne batem cap in cap?

10 thoughts on “Nu asa, responsabilizare cu forta

 1. Interesanta campanie, mai mult nu pot sa zic

  O’ntrebare, totusi, ai ceva materiale vizavi de nelegalitatea radarului mobil?

 2. eu nu pot pricepe cum se poate vb de sute de mii de euro la trilulilu cand 4 din 5 incercari de a vedea pe un blog un clip postat acolo in diverse momente ale zilei sunt sortite esecului
  un site de kkt se vinde cu o caruta de bani? rau am ajuns

 3. Asta îmi aduce aminte de campania de acum ceva timp (un an? doi?) de responsabilizare a motocicliştilor – cel cu motociclistul pe scena de teatru, în care regizorul strigă “Machiajul!” şi tipul e lovit în plină figură cu un baros.
  Oare românului nu îi intră la cap ceva decât dacă bagi frica în el? Parcă spotul ăla împotriva băutului la volan cu şoferul care are vedenii şi în final suferă un accident era mai “digerabil”. De ce să apelăm la imagini atât de dure? Nu sugerez o atitudine mai relaxată faţă de treburile astea şi nu neg faptul că toate clipurile dure sunt în fond adevărate, dar ceva mai subtil nu merge?

 4. Nu, nici chiar aşa :))
  Am dat ca exemplu deja campania anti-băut la volan, care, deşi era în esenţă dură şi directă (chiar arăta un accident), nu era atât de grotescă. Mă întrebam de ce e nevoie de reclame aşa de dure la români – ca şi cum noi ca popot nu pricepem “cu binişorul”.
  Un alt exemplu: o reclamă auzită la un radio englezesc, al cărui mesaj era împotriva vorbitului la telefon în trafic. Începea cu nişte sonerii generice de mobil, care se transformau treptat în sunetul unei sirene de ambulanţă. La sfârşit, un mesaj concis despre pericolul vorbitului în timp ce conduci. Mai subtil şi mai simplu – dacă la englezi merge, la noi de ce nu?

 5. Auzi? Da’ o campanie de responzabilizare a Guvernului, nu se face? Una in care sa i se sugereze ca drumurile proaste, nesemnalizate, carutele pe drumurile publice, animale lasate nesupravegheate pe marginea drumurilor provoaca la fel de multe accidente?
  Alo! Se aude la Guvern? Dati drumul la constructia de autostrazi. Si vom scapa de multe accidente. In drumul spre mare sunt mai multe accidente pe portiunea Cernavoda – Constanta, decit pe Bucuresti – Cernavoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: