home to blog Nu arunca televizorul pe geam

Nu arunca televizorul pe geam

Daca monitorul tau nu mai merge, daca computerul tau nu mai merge, daca televizorul a scos fum NU le arunca pe geam.
Du-le la ghena jos, la parter si lasa-le acolo, frumos fara sa le spargi. Firmele de salubritate vor sti cum sa le ia si cum sa le depoziteze, sunt instruite in reciclarea echipamentelor electrocasnice.

Si sub nici o forma sa nu faceti ca astia din imaginile de mai jos.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Nu arunca televizorul pe geam

  1. Pai, vezi tu, plictiseala asta ce face din om …

    Ca fapt divers, in Constanta de unde sunt eu, nu trece nici naiba sa ti le ia din fata portii, trebuie sa te duci tu pana la centru de colectare, iar acel centru este compus dintr-un container in care sta unul pe un scaun frumos in fata magazinului Billa din Constanta .. frumos nu ? 🙂

  2. IQ-ul lui e direct proportional cu etajul la care sta…nu prea cred ca is instruiti aia de la salubritate, dar macar aia il baga intreg sii doare in cot, decat bucatele cum e acuma

  3. Penibila faza. Vreau sa adaug si eu ceva.
    Daca faci asa cum zici, si anume duci aparatul intact jos langa gunoi, ma refer mai ales la televizoare si monitoare, peste putina vreme se va gasi un tembel care sa il vandalizeze. Am vazut oameni care au dus jos TV color vechi zicand ca poate il ia cineva, si niste idioti l-au spart cu o caramida pentru ca se plictiseau ca astia din film, care au zic ca e marfa daca filmeaza prostia lor.

    La noi sunt o groaza de chestii care se arunca aiurea la gunoi, baterii, tonere si consumabile de imprimanta, placi de la comp, calculatoare intregi, samd… nu exista o industrie de reciclare.. nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: