home to blog Noul magazin iSTYLE

Noul magazin iSTYLE

iSTYLE se lauda ca e premium reseller Apple. Asa incat cu o cifra de vanzari de cateva iPad-uri pe zi in fiecare magazin, cu 180 de iPad-uri 3 vandute in prima zi de lansare si cu o investitie de cateva sute de mii de euro au deschis in Baneasa un magazin exact asa cum trebuie sa arate un magazin Apple. Plusul extraordinar al magazinului il reprezinta sala de training pentru utilizatorii produselor Apple. In final si la noi.

 

Am apreciat ca am gasit la vanzare in acel magazin diferite huse roz pentru iPhone 4S, dar si cateva microfoane care i-au placut lui Make.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Noul magazin iSTYLE

 1. poate sunt eu stupid, dar e nevoie de training pentru a folosi un gadget? inteleg un manual de utilizare, dar totusi, training??? user frendly e deja departe???

  1. In articol scrie “produse Apple”, adica nu doar gadgeduri 🙂
   Pe vremuri cand existau si la noi targuri de calculatoare, la standul reprezentantei Apple ( parca IRIS se numea firma respectiva) se faceau demonstratii pentru diferite softuri pe calculatoarele Apple. Sper ca asta se intampla la Baneasa.

 2. @Max

  ceea ce a facut iStyle, in magazinele adevarate Apple se numeste “Genius Bar”. Cu asta, de altfel, magazinele de retail Apple au devenit foarte populare – oamenilor le place sa li se explice, sa li se spuna ce minunat e noul device Apple.

  Cu acest Genius Bar, Apple a ajutat si determinat extrem de multi posesori de PC sa treaca pe Mac.

  http://www.apple.com/retail/geniusbar/

  @FotoStefan
  Fostul IRIS este acum APCOM si ei sunt singurii autorizati sa vanda produse Apple in RO. Adica toti retailer-ii din Romania, cumpara produse de la Apcom – inclusiv iStyle, eMag si restul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: