home to blog Noua Dacia Duster

Noua Dacia Duster

Noua Dacia Duster nu e atat de noua pe cat ar spera unii. Dar faceliftul acesta vine sa aduca un aer nou intregii game Dacia si un plus de confort soferilor si ocupantilor masinii. Si pentru ca in final a ajuns si pe Duster LCD-ul, dupa ce l-ati vazut acum un an aproape (noua Dacia Sandero – galerie foto), iata ca si alte imbunatatiri prezente pe masinile Dacia se regasesc si in SUV-ul de la Mioveni.  Asteptata cu infrigurare de catre presa, Dacia Duster a venit sa aduca un plus de imagine pentru Uzina de la Mioveni. Si aduce. Avem pe masina acum geamuri electrice, un motor nou pe benzina, grila fata schimbata si parca mai multa atentie la detalii.

Cum arata noua Dacia Duster vedeti mai jos:

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Noua Dacia Duster

  1. Oribil. Consola centrala parca e din anii 80. Mai bine foloseau bordul de la Renault. Liniile alea paralele sunt de tot rasul. Ergonomia lasa mult de dorit, toate mult prea jos, climatizarea, navigatia… trebuie sa-ti abati privirea de la drum prea mult. Daca tot au mutat butoanele pe usi (ca nu putea lumea sa doarma din cauza asta) de ce nu au profitat sa mute toate comenzile mai sus? Mare pacat, personal mi se pare horror noul bord, nicio variatie de tonuri macar.

  2. Daca la design putem face comentari la fiabilitate /pret trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca este o masina adresata celor cu venituri mici sau medii, costul de intretinere este foarte mic ceea ce conteaza destul de mult. Pentru ce sa dai 10.000 euro pe un sh din 2010 ? ma uit in parcare la mine si vad 90% auto straine , care inmmarea lor majoritate sat cu saptamanile in parcare , oare care este motivul ? Sper si eu ca francezi vor crea si ptr. dacia un model mai aerodinamic /rotunjit.

  3. Salut !
    Daca sunteti posesori de Dacia Duster, va invitam sa cautati concepul MUDSTER Romania – modificari pentru Dacia Duster + MUDSTER, un Duster modificat exclusiv in Romania . Articole, poze, filmulete, produse si sfaturi le puteti gasi pe site sau ne puteti contacta !!! Va asteptam !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.