home news Norul toxic – update

Norul toxic – update

In seara asta Ucraienienii au inceput sa ia masuri si au infiintat o comisie de criza.
Ucraina si Polonia spun ca norul toxic nu se indreapta spre vestul europei si dau traiectoria asta.

De asemenea evacueaza populatia pe aceasta zona.
In schimb romanii spun ca din cauza caniculei ce avanseaza incet spre nord, norul se desfasoara inspre nord, urmand ca in urmatoarele 36 de ore sa afecteze Polonia si Ungaria in cazul in care norul nu va arde si nu se va dispersa in aceasta perioada de timp. Ca in poza de mai jos:

Deci … teoretic nu e nici o problema pentru noi.

Cum ii ziceam unui prieten asta e o nimica toata. Iti dai seama ca daca era cernobail sau ceva, tastam cu 4 maini? Dar, e dragut 🙂

Pentru cei ce inca nu stiu, ieri a deraiat un tren in Ucraina in zona marcata cu punctul rosu, tren format din 56 de vagoane din care multe pline de fosfor galben (sau fosfor alb). De asemenea 6 vagoane pline cu fosfor au luat foc, iar arderea fosforului in atmosfera a generat acest nor toxic.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Norul toxic – update

 1. Inainte de a scrie tampenii, informeaza-te si tu! De unde ai produs hartile alea? Ha-ha!

  “On the fact of railroad emergency in the L’vov region, because of which in the lethal area by vapors of yellow phosphorus proved to be 11 thousand people, is excited criminal case. Authorities exclude diversion. Meanwhile in the hospital of L’vov now already 20 suffered. As they reported Strane.Ru into the Ministry of Defense of the Ukraine, servicemen prepare field hospitals in L’vov and Vinnitsa. Meanwhile poisonous cloud goes to Kiev.”

  Sursa: strana.ru;

  TO KIEV…ti se pare ca acolo unde arati tu ar fi Kiev-ul???
  Dar asa sunt romanii..sa faca si ei valva!

 2. frate cu asa capete mari in lumea asta o sa ajunga de nu osa mai aibe ce sa mai f.ta…sryy suntem in secolul vitezei , ne vom termina mai repede asa ca… traiti clipa deparca ar fi ultima .. ca nu stice se mai intampla

 3. Io ti-am zis ca vine norisoru dar, daca e sa fie situatie de criza, parlamentu tre sa vina din concediu…asa ca nu zice nimeni nimic, ca alesii sunt oricum prin tarile calde…ei stau la soare noi crapam aici, toata lumea e fericita…poate sunt paranoic dar…

 4. heh…doamne ajuta poate era vreunu din ei pe acolo nu?….il vezi ca vine prin Parlament si nu mai e nevoie de lumina…inchid becurile si individul lumineaza…:)…daca vine norul peste noi gata …nu mai avem noapte :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.