home de pe net Noi suntem disperati dupa afisari nu dupa vizitatori

Noi suntem disperati dupa afisari nu dupa vizitatori

Cam asta e explicatia pe care o gasesc eu in cazul siturilor ce nu iti arata nimic si doar iti valideaza continutul la orice link gresit. Adica in loc sa iti arate o pagina de 404, sau o pagina in care sa iti zica ca e eroare, ca nu au gasit ce cauti tu in link-ul cerut, ei iti afiseaza o categorie sa zicem, sau ultima pagina accesata de la ei, sau pur si simplu prima pagina.

Si te mai gandesti de ce internetul in Romania e asa atipic? Pentru ca nu sta nimeni sa ii educe pe cei ce il folosesc si dau click-uri aiurea, sau scriu adrese aiurea in pagina. Eu zic ca n-ar fi fost greu un mesaj pe pagina aia in care sa invete lumea ca a dat click pe ceva ce n-ar trebui sa se afiseze.

Doua exemple doar: bestjobs (cu dedicatie) si ejobs.

9 thoughts on “Noi suntem disperati dupa afisari nu dupa vizitatori

 1. dar care ar putea fi altul redam?
  tine cont de faptul ca totul se invarte in jurul banilor, si nu conteaza doar sa ai afisari multe in trafic.ro ci si in contorizarea afisarilor banerelor de pe site.

 2. Are dreptate! E un studiu in care arata ca in Romania (si tinde sa se imprastie si international) procentul de vizite 404 a depasit 95%.

  Asta inseamna ca doar 5% din vizitatorii din Romania intra pe site-uri in mod normal… restul nimeresc din greseala, in pagini gresite si inexistente!

  E o conspiratie! Piticule, felicitari! Ai demascat marea conspiratie! Salveaza industria online!

  :))))))))

  PS. E lene amice. Lenea care nu e atenta la detalii. :))
  Hai ca te-am dat pe protv cu ocazia asta!

  http://www.protv.ro/stiri/social/piticu-a-demascat-problemele-online-ului.html

  Ops…

 3. si oricum “site-ul cu cele mai BUNE locuri de munca din Romania!” e umflata rau de tot…
  odata, “pe timpuri” cum vine vorba, cand nu i se urcasera milioanele la cap lui FUSU, erau si job-uri bune, in sensul ca erau serioase, valide, ecc…
  acum, in fuga de a avea cat mai multe oferte de munca publicate, si de a tipa in gura mare ca sunt cel ami bun site din romania, ecc, sunt postate tot fel-ul de joburi care nu au NICI o legatura cu sloganul lor!
  sunt oferte de munca pe care un portal de talia lor ar trebui sa le ignore cu desavarire…
  sunt atatea alte site-uri care pot afisa asa ceva.
  acum nu mai vad nici o diferenta intre bestjobs.ro si un site amatorial care apare peste noapte pe un domeniu si cu hosting free…
  insa nu contenesc cu laudele, adica auto laudele, pentru ca cei mai mari laudatori sunt chiar ei, orice “comunicat de presa” incepe cu neogeen care detine cea mai … si cele mai multe …, cei mai multi utilizatori, ecc.
  lasatii pe altii sa va laude, asta in cazul in care e ceva de laudat, sfatul meu e sa va vedeti de ACTIVITATE mai mult si sa lasati “OGLINDA” de-o parte…
  nu trece o zi fara ca FUSU sa se uite in “OGLINDA” si sa intrebe retoric: “oglinda oglijoara cine este cel mai … din tara, pardon din zona, ca suntem in zona acum”.
  multumesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: