home to blog Noi recorduri

Noi recorduri

Am reusit un nou record in seara asta. Sa fac o ora de la Arcul de Triumf pana la magazinul Orange pe Lascar Catargiu. Si asta la ora 7 jumate cand de obicei traficul era liber.

Ma n-am nimic impotriva masinilor, inteleg ca atunci cand ploua putin tot bucuresteanul sare in masini ca sa nu care cumva sa ii ploua sau sa ii bata vantul, e normal. Dar azi parca a fost prea de tot. Nu neaparat numarul masinilor din trafic, ci al nervilor. Si nu neaparat nervii cauzati de vreun sofer incet, lenes sau cu masina proasta, ci din cauza politistilor din intersectii.

Daca bati un politist se cheama ultraj. Daca il injuri sau il scuipi e dovedit ca nu patesti nimic, dar ce sa ii faci cand el tine 4 benzi de circulatie dintro singura mana, iar 30 de soferi il claxoneaza? Sa ii faci toate alea la un loc?

Am vazut in seara asta la Victoriei un politist care pur si simplu a fugit din intersectie cand a vazut corul asta de caxoane. A zis duceti-va in pulamea si a plecat. Foarte bine zic, dar de ce dracu a stat pana atunci acolo, dand din maini? Ca sa ii faca loc lu Tariceanu? Ca sa se dea el destept ca se circula cum trebuie? Ca sa nu lase ambulanta sa treaca?
Am avut o ambulanta in coloana de masini intinsa pe 4 benzi. Ambulanta cu girofar si sirene in functiune. Nu era vorba ca trebuie sa ii facem loc, i-am facut, era vorba ca politistul a tinut-o acolo blocata. Pana la urma ambulanta a oprit in mijlocul intersectiei. O fi murit?! Traficul e de vina in cazul asta.

Sa mai zic ca dupa Victoriei am facut 15 minute pana acasa? Pentru simplul motiv ca nu mai erau politisti in intersectii? Si ca semafoarele astea inteligente isi faceau treaba asa cum au fost invatate sa faca?

Dar poza de mai jos nu e facuta degeaba. Ala de la Lujerului tinea libera intersectia, dar blocase tot Militariul.

3 thoughts on “Noi recorduri

  1. Subscriu la faza cu politistii. Drumul pana la facultate dureaza, in mod obisnuit, 20 de minute. 610 de misca bine, decent. Dar povestea e total diferita de cand s-au gandit “domnii” politisti sa iasa sa faca ei ordine. Acum drumul dureaza cam 40 de minute si jur ca cedez nervos. Semafoarele inca reusesc sa-si mai faca treaba si zau ca le-as taia mainile idiotilor cu cascheta, care nu inteleg de ce exista pe lume…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: