home de pe net Noi pe net … si nu numai

Noi pe net … si nu numai

Sau noutati pe net.

De altfel, netul e tot o mare enigma, o chestie deosebita a culturii si dezvoltarii umane, pe care noi, cu mintea noastra ingusta, nu o putem cuprinde in totalitate, desi am dori.

eh… sa zicem acum despre Catavencu, cum ca s-a lansat noul catavencu.ro si noul concept ecatavencu.ro
Pana aici toate bune insa http://catavencu.ro da in cotidianul, iar http://ecatavencu.ro da in pagina innacesibila.
Stiti … /usr/local/etc/apache2/extra/httpd-vhosts.conf mai trebuie un pic modificat. (sintaxa variaza de la server la server).
In schimb la www.catavencu.ro vedem un site cam alb negru, desi pana si publicatia e tiparita pe hartie galbena. Plin de filmulete in care nu prea intelegi mare lucru. Si … ar fi putut fi puse pe trilulilu, asa nu va incarcati serverele aiurea.
Si ca vorbeam de incarcari, am incercat si eu sa ma inscriu in ecatavencu sa-l primesc pe mail sau sa-l vad pe site. (WTF?!). Oricum il primesc pdf pe mail, pentru ca asa e frumos. Dupa cum ziceam, am incercat sa ma inscriu acolo si sa vad ce se intampla. O data, iar mi-am bagat mailul in alta lista de spam, ca deh, asa se practica, in schimb, n-am primit mailul de confirmare. Sa va traiasca sendmailul. 🙂

In schimb, multa bafta in activitatile internateutizaice. Ah, sa nu uit, daca cumva citeste asta unul de la IT de la Catavencu, … salutari. 😉 [ trebuia sa fi avut voi o versiune BETA in productie, parerea mea ]

In alta ordine de idei, sunt 3 sau 4 zile de cand s-a lansat, s-a hackuit deja iPhonele. (via zoso)

One thought on “Noi pe net … si nu numai

  1. Si eu am ramas putin “dezamagit” de noul site catavencu, mai ales ca ei incearca sa promoveze un concept de ziar electronic nou. Reclama agresiva de pe media trustului a creeat un orizont de asteptare mare, la fel ca si cel cu almanahul de vacanta care e slabut. Oricum incepe sa bata Vantu` prin tot trustul Realitatea-catavencu. O sa asistam in anul acesta la treceri pe exclusiv online a unor publicatii nerentabile pe hartie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.