home de pe net Noi nu lasam mortii in pace

Noi nu lasam mortii in pace

Pentru ca asa suntem, nu-i putem lasa sa se odihneasca sau oarece ar face ei in viata de apoi.
Mai rau, nici macar pe mortii de la revolutie nu-i lasam in pace, suntem razbunatori si stam sa scormonim in amintiri la fiecare aniversare, dand vina pe unul sau pe altul, incercand sa gasim in permanenta vinovati si sa ii pedepsim.

Asa si cu Teo Peter, dar nu-i nimic, la Universitate vor fi destui care sa nu inteleaga ideea. Pana una alta Farcas vrea sa faca un flashmob legat de Teo Peter, vrea sa stranga vreo 200 de oameni, sau mai multi, cu tricouri pe care sunt inscriptionate diverse chestii: Teo Peter = 16 mii de dolari, Pro Teo Peter si asa mai departe.  Din fericire asta e pe fata.

Eu nu voi ajunge acolo, o data din cauza evenimentelor legate de NATO ce ma vor tine peste program la munca 😉

Pentru ca m-au sunat 3 persoane si m-au rugat sa scriu despre asta … intrati aici pe blogul lui Farcas sa cititi detalii despre campanie.  In schimb daca nu v-ati facut tricouri, m-as baga eu sa le platesc, daca pe spatele lor scrieti piticu.ro iar pe fata ideea de ProTeoPeter.  🙂

7 thoughts on “Noi nu lasam mortii in pace

  1. singura treaba care tine de bani in toata povestea asta, e faptul ca piticu vrea sa se foloseasca de eveniment pentru promomovarea blogului si PLATESTE el tricourile 😉

  2. Un lucru m-a nelamurit pe mine:vorbesti de aniversare,dar te referi la mortii de la revolutie.N-ai spune mai bine si mai corect comemorare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.