home to blog Noi ne facem ca muncim

Noi ne facem ca muncim

Asa se muncea la minunatul pasaj Basarab astazi. Daca ne uitam la poza mare, unul se odihnea in dreapta, trei fumau in stanga, cativa stateau in masina si vreo doi se dadeau cu parerea. Undeva mai in fata doi muncitori pe un agregat din ala cu macara se faceau ca vopsesc exteriorul pasajului. De fapt aruncau vopseaua in aer pentru ca o pulverizau de la un metru de perete, astfel incat sa nu ii simta mirosul sau ca sa nu ii stropeasca si pe ei. Dar ei vopseau acolo.

Si sa nu va temeti si maine vor fi la fel, fix la fel. Si daca ii intrebi, pai noi n-avem ce face. Si suntem pe 24. Pasajul asta trebuia sa functioneze deja. Au montat stalpii dar nu si becurile de iluminat.

11 thoughts on “Noi ne facem ca muncim

 1. Deci pana la urma vina pentru intarzieri este a cui? A lui Oprescu, a directorilor de la firmele de constructie, a sefilor de santier sau a doreilor?

  Romani daca nu sta cineva cu paula pe el nu munceste neam…

 2. Din cate stiu pasajul era in teste. Doar nu vreti sa se urce toti cu masinele acolo sus si sa cada pasajul. Asa ca, nu va impacientati daca nu i-a dat drumult. Poate are ceva probleme 🙂

 3. Nu stiu daca asta-i relevant sau nu dar pe mine ma seaca bidoanele alea alb-rosii de fac demarcarea liniilor. Am umblat si pe afara dar n-am vazut asa ceva! Poate la drumurile in reparatii, sa fie o mai evidenta linia pe care n-ai de ce s-o treci ca-ti lasi masina-n sant.
  Dar nu sunt acolo tot timpul!!!

  Astea le-am vazut in Bucuresti. Prin Timisoara au aparut ceva popice alb-verzi, tot de plastic. Prinse in asfalt. Poate ar arata mai bine (ambele) daca nu ar fi atat praf si noroi. Dar nu le spala nimeni (ar fi culmea… ce pretentie!).

  Eu nu inteleg, daca-i linie continuua acolo, de ce sa o treci??? Da’ lasa ca punem noi bidoane, popice si mai stiu eu ce.
  Io-te ca si peste alea se mai gaseste un destept sa le treaca, voit sau nu, cu jeep sau nu!

  Scuze de off-topic!

 4. Are dreptate piticu. Fratele nevestei lui Boc are firma de bidoane. Nepoata fratelui ginerelui lui Băsescu are firma de var lavabil.
  Dap, asa se face jurnalismul astăzi. Iei nişte ştiri(auzite de la ţaţa Floarea din deal) şi le dai ca adevărate.

  Totul se rezumă la politic. N-are nimic de a face lenea muncitorului, lene specifică poporului cu politicul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: