home to blog Noaptea prin Bucuresti

Noaptea prin Bucuresti

Din ciclul se intampla noaptea prin Bucuresti, de cateva zile tot apare REBU pe la 12, 1 noaptea ca sa stranga gunoiul de pe strada mea. Ceea ce e foarte normal, foarte practic si foarte bine. Ei bine azi noapte au venit la ora 2.

Cum eu scosesem in strada chestii pe care nu le mai folosesc si drept urmare nu mai am nevoie, ma asteptam sa le recicleze. In  schimb au reciclat din ele niste casti, niste microfoane, casetofonul din poza de mai jos si niste boxe.  Au luat si niste pantofi dar nu s-au atins de blugi.

Dupa acest eveniment cand m-am mirat cat de harnici sunt lucratorii, au venit baietii de la Apa Nova sa desfunde un canal plin de cacat. Nu credeam ca vecinii mei pot sa infunde un canal in halul ala, dar uite ca au reusit. Eh, in schimb dupa ce s-au chinuit vreo 10 minute sa desfunde canalul ala care era plin pana la gura de apa cu fecale si invarteau un furtun prin el, au pus inapoi capacul si au plecat mai departe. Nu l-au mai desfundat. Partea buna e ca nu refuleaza canalul ala pe strada. Partea proasta e ca refuleaza in subsol, iar pe casa scarii e un miros din asta … persistent.

Dar e de bine, se vede ca se lucreaza noaptea. E un pas. Din pacate nu lucreaza si la asfaltari si altele care se pot face fara intreruperea traficului si fara a genera o aglomeratie mai mare decat este.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Noaptea prin Bucuresti

  1. lasa-le vreo 2 sticle de vodka, si o notita acolo, ca daca repara mai primesc inca 2 sticle next day 😀 sunt sigur ca o sa mearga treaba dup-aia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.