home to blog Niste sondaje

Niste sondaje

Ma asteptam sa fie totul gandit fierbinte, iar reactiile sa fie total necontrolate. Intai au fost injuraturile si amenintarile la adresa jurnalistilor, apoi au fost sms-urile disperate de la ambele partide, au bagat guerilla digitala pe toate mijloacele de comunicare electronice ca sa se injure intre ei, iar mai apoi au trecut la artileria grea.

Nu voi scrie la cald evenimentele petrecute in seara asta, pentru ca vreau sa le formulez frumos.

Pana una alta toata lumea se felicita. Geoana bea shampanie si se imbata, Basescu dupa o pana de curent (i-au taiat PSD-istii lumina) a iesit in fata multimii purtat pe brate de sustinatori.

INSOMAR: Mircea Geoană – 51,6%, Traian Băsescu – 48,4%

CCSB: Mircea Geoană- 51,2 %, Traian Băsescu – 48,8 %

CSOP:  Mircea Geoană – 50%, Traian Băsescu – 50%

CURS: Mircea Geoană – 50,8 %, Traian Băsescu – 49,2 %

Din astea nu putem vedea decat ca maine si poimaine vor fi niste zile foarte fierbinti cu rasturnari de situatii extraordinare. Presupun ca voturile vor fi atat de apropiate si ca de vreo 3 ori se vor schimba locurile in rezultatele partiale.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Niste sondaje

  1. Doamne, CAND se termina odata toata aceasta… (nici nu stiu cum sa-i spun; “emulatie in gol”, “ambalarea motorului fara a fi bagat in viteza – sau MACAR cu ambreiajul deocamdata calcat – si cu frana de mana trasa”), pt a putea sa ne intoarcem la ceea ce de fapt ne doare pe noi (ceea ce AR TREBUI sa ne doara) si sa lasam (Biiip!) discutiile astea atat de patimase despre alegeri, care UITE ca se prelungesc pana DUPA ziua votului!?! Las’ c’-o sa constatam cum o fi, de-acu’ am re-devenit “nesemnificativi” (fiecare in parte) caci pana la alegerile viitoare noi NU mai avem posibilitatea de a influenta evenimentele socio-politico-economice care urmeaza (decat eventual re-dobandind importanta ca “masa” unita, ceea ce ar putea eventual sa fie realizabil (Doamne fereste!) doar in modalitati la care nici sa ma gandesc nu vreau.
    Oameni buni, voi TOTI faceti parte din categorii (fie socio-economice, fie profesionale, fie politice) care sa va dea certitudinea ca in anii urmatori veti avea “ce sa puneti pe masa”, incat in loc sa dezbatem toti problemele actuale socio-economice voi persistati cu atata staruinta sa ramaneti cantonati (inutil) in zona politicului? Gata, v-ati facut datoria, v-ati convins (sau nu) unul pe altul referitor la directia in care considerati ca ar fi de mers, v-ati si EXPRIMAT optiunea cat se poate de oficial (prin vot), de-acu’ hai sa vedem cum facem pt a face fata ulterior greutatilor care INERENT ne asteapta (criza e pe noi cat capra, prin bunavointa unora care altfel nu mai gaseau ce sa fure suntem indatorati pana peste cap, guvernarea si administratia sunt CEL PUTIN la fel de ineficiente ca si pana acum…
    Si-a facut vreunul dintre voi, cei care sunteti productivi (in sensul de a face parte dintre cei care produc… cum vreti sa-i spuneti, “profit” sau – cum invatasem eu “atunci” – “plusvaloare”) socoteala cam CAT va trebui sa fie contributia fiecaruia dintre noi pt a putea SI sustine sistemul asta bugetar, SI sa restituim imprumuturile astea luate cu nemiluita…? Sau pe voi NU astea va dor, ci argumentarea (POST FACTUM!) a optiunilor electorale deja exprimate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.