home to blog Nine (2009)

Nine (2009)

Dupa Moulin Rouge si mult titratul Chicago a venit timpul sa mai avem un musical pe aceeasi tema care sa fie luat in considerare. Se pare ca lui Rob Marshall i-a placut atat de mult sa regizeze Chicago incat a mai facut un film cu aceeasi grandoare.
Distributia e impresionanta: Nicole Kidman revine din Moulin Rouge intr-un nou musical, Penelope Cruz, Kate Hudson, Sophia Loren, Fergie, Judi Dench, Marion Cotillard il fac pe Daniel Day-Lewis cel mai fericit om de pe Pamant. Iar acesta alearga intre toate cele de mai sus, incercand sa isi gaseasca rolul in viata.

Pentru cei neobisnuiti cu musicalurile s-ar putea sa fie plictisitor si sa va adoarma, dar e chiar placut pentru perioada asta de dragoste de iarna. Mi-au placut punerile in scena alb-negru si paralelele in timp. 4 nominalizari la Oscarul de anul aceasta, ar trebui sa castige cel putin un premiu.

IMDB

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Nine (2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.