home de pe net Nimfomana la 15 ani

Nimfomana la 15 ani

Din ciclul sex cu minore, avem azi nimfomana la 15 ani.
Si nu va mirati, pentru ca … nu e singura, iar astea se mai intalnesc. Via Grupa1408

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

22 thoughts on “Nimfomana la 15 ani

 1. Facatura…clar.
  Cu actori infecti si penibili care doresc cateva minute de faima.
  Americanii sunt niste imbecili.

 2. Este posibil ca asta sa fie “facatura”, dar viata bate filmul, de departe…
  Fatuca aia e modelul tipic de white trash american – vi se pare voua ca are accent de ghetou. Nicidecum; asa se vorbeste in statele din sud, pe “Bible belt”.
  Nici nu va puteti inchipui in ce promiscuitate si mizerie morala pot unii dintre americani sa traiasca, mai ales prin orasele de-astea uitate de Dumnezeu. Incest, alcoolism, droguri, curvasaraie… Bleah!

 3. parerea mea … FACATURA … dak zice k s`a futut de 300 de ori … cum sa nu fi ramas gravida ? … sunt 300 de partide d SEX … 300 …

 4. poi…yo stiu una de la 13 ani nimfimana…si e cu mine in cartier:D am avut “onoarea”..pfff…disperata rau fata aia sa mor yo…dak stiti american pie 6beta house…cam asha facea aia cu mine…numy k urla si ma musca de gat:))

 5. Pentru cei care au zis ca e fake, o fi, n-o fi. Insa e cert ca in America, locurile din spate ale autobuzelor sunt folosite pentru felatii. Bineinteles, nu in zonele civilizate. Si multe altele.
  Stati linistiti ca nici romancele noastre nu-s mai prejos, la 15 ani ele zic ca e deja tarziu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: