home to blog Nicusor Dan, acest consecvent al ideilor sale politice

Nicusor Dan, acest consecvent al ideilor sale politice

Și cu aceste două postări tocmai mi-am scos votul de pe numitul NicuȘoroDan. Nu că aș fi avut intenția să-l votez vreodată.

Dar numai ca să știți voi pe cine vreți să alegeți.

11751fc4-0e24-4bde-a996-c321568d23e9

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Nicusor Dan, acest consecvent al ideilor sale politice

  1. Omul a reclamat in prima postare prioritizarea fondurilor. In al doilea s-a bucurat ca s-a ccalificat echipa in finala. In calitate de fan Nicusor recunosc ca e stangace succesiunea dar prea usor ne scandalizam. Sa nu avem idealuri utopice in cautarea unui luptator de neam care nu s-a nascut si nu se va naste. Vezi aici cum se sifoneaza banii : http://www.tolo.ro/2013/02/20/falsuri-si-pungi-cu-bani-scoase-din-clubul-primariei-lui-oprescu/
    Sunt curios cati din noi ar avea taria sa stea 10 ani de zile sa se bata pentru parcuri, patrimoniu, principii cu autoritatile. Eu unul altul nu stiu in afara de ND.
    PSD+PNL pregatesc dezincriminarea conflictului de interese (ne intoarcem minim 10 ani in urma). Tot de curand : În ședința de joi, 28 aprilie, Consiliul General al PMB a aprobat construirea unui bloc cu trei niveluri subterane, parter si 8 etaje pe Calea Dorobanti, nr. 32 – o zonă protejată, în care se găsesc mai multe clădiri de epocă valoroase.
    Oare ce merita sa votam ?

  2. banii din sport nu sunt cheltuiti transparent, iar Ministerul Sporturilor ca de obicei isi vede de treaba nestingherita de acest lucru. Ba chiar ei sunt cei care cheltuiesc dar secretizeaza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: