home de pe net Nici macar un an de zile.

Nici macar un an de zile.

Ce ma dispera la internetul romanesc e ca dupa un an de zile paginile de net se schimba. Adica nu gasesc acum content pe principalele pagini de net din .ro. Evenimentul zilei nu mai are linkuri si arhiva pe paginile vechi, blogoree.ro de asemenea si multe alte pagini de net.  Nu-mi vin acum in minte dar sunt o groaza.

Pentru ce naiba sa nu le tineti? Macar cu follow pentru arhiva, macar pentru Google.

8 thoughts on “Nici macar un an de zile.

  1. mai ales ca (,) continutul la majoritatea este scos dintr-o baza de date care practic iti permite sa schimbi layout-ul cand vrei fara pierzi arhiva sau paginile vechi….
    chiar daca se face o restructurare completa a site-ului, insemnand si schimbarea bazelor de date, cele vechi pot fi adaptate… nimic nu e imposibil… trebuie doar sa vrei

  2. Da, dar prea puţină lume mai caută in arhivele ziarelor. Targetul site-urilor de stiri e in principal lumea care cauta actualitate, nu ştiri de acum 5 ani

  3. La cati oameni au avut in administrare blogoree.ro e un pic cam greu sa avem versiuni de acum un an, doi. Singurul care a ramas stabil e forumul. In rest, s-a schimbat cam tot.

  4. Exista un mic procent de vizitatori care citesc arhivele, asta cred ca este primul motiv, iar al doi-lea poate fii ca poate le-au pierdut si nu avut backup, sau pur si simplu shimbarea scripturilor si inlocuirea lor de la un script la altul catre importarea lor nu a fost posibila.

  5. Da .. mi se pare ca si prosport are problema asta de cand au schimbat site-ul . Linkurile indexate mai de mult de google nu mai duc nicaieri.

  6. prin afara incep sa isi bage in arhive numerele scanate din anii 70 si mai vechi.

    noi stergem tot ca deh, suntem moderni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: