home to blog next in home entertainment

next in home entertainment

Am tot auzit anii trecuti ca rdslink, ca nu stiu cine, ca nu stiu unde, ca nu stiu cum transmit pe internet nu stiu ce concert.
In secunda doi ii injuram de fiecare data pentru ca de obicei se intampla sa mai pice cate ceva.
A aparut YouTube, toata lumea a fost extaziata, inca este si va fi si mai puternic.

O singura data s-a intamplat asa ceva in timpul concertelor de azi, iar asta din cauza unui satelit care ingheta 🙂

Renuntam la televizor, ne mutam pe internet, insa internetul nu e nelimitat. Sau nu era, pana azi, cand are loc cel mai mare concert din istorie. Daca pana acum toate concertele se desfasurau intr-un media player, limitate la banda, patratind sau blocandu-se, sau fiind limitate la un numar de utilizatori, azi am vazut in browser. In full screen, fara nici o problema, schimband stream-urile intre ele linistit, ba … mai mult, neintrerupte de publicitate. Cum acest concert va fi cam singurul neintrerupt de publicitate, sa ne bucuram de el, insa … sa ne dam seama ca o data cu asta a intrat in casele noastre MSN, dar nu pe televizor, ci pe internet explorer. Si ne-a adus un concert gratis, la calitate superioara si viteza mica de transfer.

Asta e viitorul, nu?

10 thoughts on “next in home entertainment

  1. Daca viitorul inseamna sa vezi transmisii live numai cu Internet Explorer, ma cam lipsesc. Anyway, pentru moka am renuntat la Firefox 2 zile…

  2. vreau sa stiu si eu dc sau afisat notele la romana la grupul scolar economic din rm sarat

  3. eu sunt de alta parere… am vazut in targ pe un raft langa masinile de spalat manuale, un alt raft.. acolo erau foarte multe VIETI. Mergeti si cumparati`va toti cate una 😉 asa e cel mai bine ! Parerea mea … Sanatate la iepuri !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.