home to blog Newsletter

Newsletter

Am doua chestii care ma streseaza.

De ce naiba se trimit newsletterele la 12 noaptea? Ca sa sar eu din pat ca cine stie ce s-a intamplat cand aud zgomotul de mail nou? Cine naiba scrie/trimite un newsletter la ora aia? L-a uitat, a fost la baut sau … atunci il scria?

Si, ce sens are sa pui in newsletter o chestie de pe situl tau… mai ales daca e veche de 2 zile . Nu cumva a prins miros si mucegai? 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Newsletter

 1. Se trimit noaptea din motive “bine-întemeiate”:
  – serverele sunt mai puţin încărcate (nu urlă cei del a hosting că se trimit jdemii de mailuri pe minut că e adminul prea idiot să seteze o limită de mesaje pe minut)
  – să fie citite dimineaţă 🙂 (tu şi cu mine nu dormim dar alţii cică da)

 2. piticu nu vorbea de newsletters in general si de cele care sunt trimise dupa weekend desi..stirile din ele sunt deja expirate de vineri

 3. Pentru ca majoritatea oamenilor cand sunt in pat opresc calculatorul . Si oricum , si daca nu-l opresc , nu sar din pat cand aud “you have mail” 😛

 4. eu primesc facturile de la site-urile mele in jur de ora 1 noaptea de fiecare data. si eu sar din pat ca mai uit sa imi pun blackberry-ul pe phone only….

 5. Asta imi aduce aminte de:
  “The worst thing about the miracle of modern communications is the Pavlovian pressure it places upon everyone to communicate whenever a bell rings.”
  Russell Baker

 6. plus ca sunt liste destul de lungi de trimis, si chiar daca incep pe la 17, la unii ajung la 12-1-2-3 noaptea

 7. @piticu: hmmm…. unele dintre ele sunt deja cunoscute pt ca sunt site-urile unor artisti. dar daca vrei sa ajuti cu adevarat la promovare vb cu cristina pt ca am lansat impreuna un blog de monden. 😀
  @add: si de ce te-am spart? :))

 8. Si eu ma plangeam ca primesc newslettere de la MTV TRL in care-mi spun ca e invitat nush cine… la 5 ore dupa ce s-a terminat deja emisiunea =))

  Add, daca Piticu e citit de oameni importanti… care e problema ta? 🙂 Asa cum el se plimba cu laptopu, asa se plimba altii cu net direct pe telefonul mobil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: