home to blog Nevoia de expunere media

Nevoia de expunere media

Promovandu-se tot soiul de … [insert word here] la televizor, oamenii au simtit nevoia de a se expune media. Mai mult, cam toti au vrut dintr-o data sa apara la televizor. Ne amintim bineinteles de anii ’90 cand toata lumea facea cu mana la camera, cand toata lumea se baga in cadru si voia sa fie vazuta in cei 720 de pixeli. Apoi, ne amintim de transmisiunile de la mare, cand toata lumea era in spatele reporterului, vorbind la telefon si spunand salut, sunt la mare, uite iti fac cu mana la televizor. (bonus)

Acum cu protestele de la Universitate, avem aceeasi nevoie de expunere media. Oameni care sunt in piata si nu neaparat ca vor sa isi faca reclama, dar vor sa spuna ca:

… afara ploua.(poza facuta de IVO)

Sau ca …

(poza photoshopata)

Si daca tot am vorbit de photoshop, il vrem mai ieftin.

Asa a vazut Radu.(desi la 720 de pixeli pare captura de pe tv)

Dar in principiu pentru asta se protesteaza, ca sa ii vada televiziunile, sa apara la televizor, sa fie bagati in seama. Sa dea impresia ca si ei conteaza. Atlfel ar sta toata lumea acasa, ca politicienilor li s-ar rupe de ei. Vezi sondajul de mai jos.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Nevoia de expunere media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.