Netcamp 2010

In perioada 6 – 8 decembrie va avea loc NetCamp, eveniment dedicat antrepenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web.

Pentru ca se axeaza pe puncte practice, anul asta vor fi micro-evenimente care vor sustine si vor oferi solutii de prezentare si promovare a proiectelor online romanesti.

Life is a Pitch – o sesiune desfasurata pe 25 noiembrie 2010, la Bucharest Hubb, care este un bun prilej pentru cei interesati, si in special pentru participantii la Launch48, sa invete de la oameni cu experienta in prezentarea proiectelor online cum sa-si dezvolte ideile si sa atraga atentia asupra lor.

Launch48 – un eveniment inedit, organizat pentru al doilea an consecutiv in Romania, care isi propune sa creeze si sa lanseze proiecte web in 48 de ore. Launch48 2010 se va desfasura pe 6 si 7 decembrie, prezentarea finala a proiectelor fiind programata sa aiba loc pe 8 decembrie.

VentureConnect – (8 decembrie) un eveniment organizat in cadrul NetCamp in parteneriat cu firma de avocatura Biris-Goran care a lansat proiectul in 2010 cu scopul de a facilita contactul direct intre antreprenorii care deruleaza proiecte promitatoare in online si investitorii interesati de aceasta zona.

Start Up Now! – (8 decembrie) un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MobileDev – (8 decembrie) o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb – (8 decembrie) o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply