home to blog Nesimtirea jurnalistilor

Nesimtirea jurnalistilor

Azi niste jurnalisti incercau sa ii ia niste vorbe unei doamne. Pentru ca doamna nu dorea sa dea declaratii o alergau pe strada. Doamna fugea, jurnalistii dupa ea intreband-o tampenii specifice fugii. La final doamna traverseaza strada si jurnalistii se opresc, pentru ca oricum nu voia sa declare nimic si oricum n-aveau sens sa o mai alerge.

Am scos imaginile special pentru ca nu vreau sa se vada despre ce doamna e vorba, dar nici jurnalistii. Pentru ca nu merita. In schimb, dupa ce doamna a traversat strada unul dintre jurnalisti a exclamat frumos: “luati-as fata in #$@@!$”.  Am dat special sunetul mai tare ca sa se auda clar.

Si totusi, asta e presa care se plange ca nu are salarii. Asta e presa care se plange ca nu are rating. Asta e presa care se plange ca lumea nu le da declaratii, ca ii uraste, ca ii agreseaza la Universitate si ca nu poate intra nicaieri. Pentru ca habar n-au sa se comporte si habar n-au sa faca o meserie care se numeste jurnalism.
Nu voi spune televiziunea de unde sunt astia, cei care s-au filmat si stiu ca erau acolo sa isi vada singuri imaginile ca sa stie ce angajati au.

One thought on “Nesimtirea jurnalistilor

  1. cum dracu’am devenit toți domnișoare de pension?
    “nu dăm nume că ne e silă!”
    “nu protestăm că ne e silă!”
    “nu vrem să’i schimbăm p’ăștia că ne e silă de toți!”

    ba io zic că ar trebui să știm cine e dobitocul din film! să fie scos din masa de cretini și arătat cu degetul. astfel să le fie celorlalți învățătură de minte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: