Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sau cum iti iei o amenda, de o oarecare marime, iar fitzuica vine acasa dupa 5 luni. Trebuia sa nu o deschizi, sa nu te dai acasa, pentru ca la 6 luni se anuleaza.

Si ce face omul dupa ce primeste fituica, intr-o prezentare ppt.

18-km-fara-sonor

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. bograma

  Amenda devine nula in 3 ani din momentul in care ai primit-o,nu in 6 luni. Iar daca nu ai nevoie de acte de la Administratia Financiara (sa cumperi/sa vinzi case,masini) nu au ce sa-ti faca. Eu n-am mai platit NICI un fel de amenda din 1999. Si functioneaza.Devin nule pe banda rulanta.

  Reply
 2. SLY

  Amenzile si datoriile financiare comerciale, se prescriu dupa 3 ani din momentul emiterii documentului care atesta masura platii.
  Chestia cu administratia financiara functioneaza si nu prea. Depinde cat de atent e operatorul care emite cazierul financiar, in cazul unor tranzactii.

  Reply
 3. janel

  In loc sa stea doua-trei ore sa faca un .ppt fara rost, mai bine respecta dracu’ rahatul ala de restrictie de viteza si nu se mai vorba aia atata pe el.

  Reply
 4. piticu

  ma, dar nu scrie pe hartia aia ca daca nu e gasit in 6 luni autorul faptei contraventia se anuleaza?

  Reply
 5. piticu

  oh da … si sunt o groaza, de asta evit eu sa public pe undeva numerele mele de inmatriculare 😉

  si, oarecum ai dreptate, mi-a venit cu 94 la ora in localitate, tot la 6 luni diferenta.

  Reply
 6. Mada

  Guys…amenzile rutiere se prescriu daca in termen de 6 luni de zile nu ai primit constatarea contraventiei (fie proces verbal, fie foaia aia prin care te intreaba cine era la volan, in cazul camerelor radar fixe).
  Alea comerciale or fi in 3 ani, nu stiu, dar rutierele sunt in 6 luni. Iar la administratia financiara, din cate stiu eu, tre sa iti platesti impozitul pe apartament, masina, etc…si te prind atunci. Nu doar la vanzari/cumparari. Deci sigura sansa este sa nu iti trimita constatarea in 6 luni. otherwise, nu tine figura.
  Daca tot e sa ne dam cu parerea, sa o facem in mod profi 🙂

  Reply
 7. janel

  @piticu: te referi la powerpoint-uri fara sens sau la amenzi? Daca te referi la amenzi io nu am din alea, nu le suport deloc. ppt-uri fara sens mai fac si eu, da’ nu pe teme de amenzi, ci chestii mai serioase 🙂
  culmea tampeniei: sa somezi politia sa iti raspunda pe internet

  Reply
 8. Ingodwetrust

  puteam sa jur ca masina ta nu merge atat de repede, felicitari pentru masina

  Reply
 9. katmai

  powerpointul ala nu e fara sens. e chiar fain, si cred ca a fost o idee buna. nu o sa aiba rezultat, dar asa e o briza de aer rece.

  Reply
 10. oana

  tare sunt curioasa, daca trimiti scrisoare oficiala cu exact continutul pwp, nu sunt obligati sa iti raspunda in 30 de zile?
  si ca raspuns am scris de un an la primarie sa atrag atentia ca trecerea de pietoni din dristor e periculoasa, si le-am dat si solutii conform legislatei, si evident ca ii doare in palarie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.