home to blog Nelly Furtado – show ca la carte

Nelly Furtado – show ca la carte

Adica se ia cartea de facut show-uri, se citesc capitolele si se aplica in concertul din seara aceasta.

A fost total, de la prezenta scenica, la melodii, la playlist, la cum s-au mixat melodiile intre ele, la dans si la cele cateva cuvinte pe care a reusit sa le pronunte in romana. Mai mult a spus Bucureşti ceea ce nu cred sa fi reusit alt artist sa o faca.

Foarte multa lume a venit sa o vada pe Nelly, tribuna VIP a fost plina, plin a fost si tot spatiul din fata scenelor, ba chiar si in spate aproape de ghiseele de jetoane.

bestfest bestfest

bestfest bestfest bestfest bestfest

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Nelly Furtado – show ca la carte

 1. Sper ca au fost si vedete la concert incat sa invete cate ceva. Sa invete ca pe primul loc sunt fani si nu fitele si sa mai invete ca trebuie sa existe o relatie egala, de simpatie!

  De playback nu spun nimic… dar sper ca fiecare vedeta care a fost pe acolo sa fi tras o concluzie sau sa se fi simtit jenat/a in comparatie cu Nelly Furtado!

 2. ^ Nici o sansa! Atata timp cat ei isi iau onorariul pe concerte, nimic altceva nu-i mai intereseaza. Vedetele care au bun simt si respect fata de public, DEJA cata live …

 3. “Mai mult a spus Bucureşti ceea ce nu cred sa fi reusit alt artist sa o faca.”

  Pai da, majoritatea artistilor spuneau Budapest :)))

 4. A fost un adevarat show la Nelly, imi pare rau k a fost in acelasi timp cu manu chao, dar a meritat Nelly fiecare minut.

  A vb cu publicul, a rostit cateva cuvinte in romana si le-a rostit bine…..a venit la bisuri si de voce sa nu mai vorbim…ti se ridica pielea pe tine…Am dansat, am sarit si am cantat pana am ramas fara voce….

 5. Nelly a fost de plastic, a cantat ca la Sarbatoarea Recoltei la Targu Ocna sau la Festivalul Berii la Sibiu. Ca sa nu mai spun ca si-a batut joc pana si de melodiile ei “mari” (TRY, say it right, turn off the lights). A avut banda de playback in spate, a cantat “cu prezervativ” (si-a protejat vocea cat a putut, a cantat numai din gat, nu din diafragma) si a lasat-o chiar mai moale atunci cand isi pierduse suflul (nu degeaba aveaun backing cu acelasi timbru + banda in spate). A “terminat” concertul dupa o ora, practic integrand bisul in cele 90 de minute pe care trebuia prin contract sa le cante si care figurau si in program. La ultima melodie a venit – vezi Doamne! – cu o chitara acustica de gat, care nu era amplificata si nici nu avea microfon, adica fix la plesneala. Si cu trupa aia de aerobic pe scena, dupa modelul Dansator-alb-tip-Justin-Timberlake + Dansator-negru-chel + Gajica blonda caucaziana + Gajica bruneta creata de etnie incerta, si cu dansurile penale stil “cocktail de fese”, si cu bietu Socrates care parca era la concert la Gutza (“give it to them, Nelly”, “let’s give it to them, [Sori]Nelly”, “I think they know this one, huh?”). Comparati intr-ourile de manele in romana si o sa vedeti asemanarea.
  A dat un exemplu de star american spalat pe creier si reciclat cu matzaielile ei anoste si cu fluturatul mainii in stil de pasarica blonda-fara minte. Adica fix ce credeam (speram) ca inca nu e.
  Ar trebui sa cautati live-uri de-ale ei din anii trecuti, ca sa vedeti acolo cum ti se poate ridica parul pe mana numai ascultand muzica. Dar nu pentru parul de pe mana a fost concertul de duminica seara…
  Cea mai mare dezamagire a editiei asteia de B’Estival. Chiar credeam ca e ceva mai desteapta decat orice castigator de American Idol. Si cu Nirvana ce a avut?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: