home to blog Nebunia cumparaturilor de sarbatori

Nebunia cumparaturilor de sarbatori

Stiati ca sarbatorile de Craciun au avut vanzari mai mari decat ce s-a intamplat in magazine de Black Friday?  Ce inseamna asta? Ca romanii nu sunt in stare sa cumpere la reduceri si se imbulzesc ca oile in magazine atunci cand au nevoie?

Pe langa asta, stiati ca au trecut vreo 23 de ani de la Revolutia Romana?  Ce a fost aia revolutie? Niste baieti de la galeriile de fotbal s-au adunat in orase si au facut scandal vreo doua zile, dupa care a venit Iliescu la putere. De Iliescu sigur ati auzit.

Si acum a inceput iar nebunia cumparaturilor pentru Revelion. Voi unde va faceti revelionul?  Acasa, in afara tarii, la munte?  Eu inca n-am nici o optiune. Dar mai e pana pe 30.

 

 

3 thoughts on “Nebunia cumparaturilor de sarbatori

  1. Eu anu’ asta am iesit din tipare si nu am cumparat nimic. Da” nimic.si nici de Black Friday nu am luat nimic…e ceva wrong cu mine?

  2. “Niste baieti de la galeriile de fotbal??” Come on! Ce naiba te credeam serios Cristi. Sa te apuci sa spui asemenea prostie chiar e socant. Galerii in `89? Sa fim seriosi. Nu ma gandeam o clipa ca cineva ar putea spune asa ceva. Erau oameni si atat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: