home to blog Ne […]em pe el de steag?

Ne […]em pe el de steag?

Inna s-a imbracat in steagul Romaniei, asta dupa ce putin mai devreme o alta gagica s-a dezbracat de el.

Acum eu nu pot sa cred cum in 2010 Inna poate fi cel mai bun produs de export al nostru sau singurul lucru cu care se mandreste Romania. Asa cum nu inteleg unde i-a disparut in poza de mai sus alunita de pe obraz pe care o afisa aseara mandra la televizor.

Si totusi tare ma tem ca-mi pun intrebarile astea degeaba, atat timp cat azi dimineata in playlistul unei televiziuni de muzica dupa 2 PAC a urmat Justin Bieber.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Ne […]em pe el de steag?

 1. dupa parerea mea ai si nu ai dreptate. daca te uiti la tari ca America aia au toate tipurile de haine care sa contina steagul lor. aia sunt nationalisti inraiti, pe cand daca te uiti la ai nostrii romani fug de mama focului de romania. eu o admir pe Inna ca a facut asa ceva si poate in viitor vom avea mai multi nationalisti in tara asta

 2. cand a fost nominalizata la best european act (EMA 2010) inna a inceput o campanie de promovare cu poze cu ea in diferite ipostaze, specifice fiecarei tari. Astfel la poza cu specific grecesc jongla cu niste portocale, la cea cu specific bulgaresc avea o rochie facuta din trandafiri si tot asa la mai multe tari din IEuropa. Pt Romania a avut-o pe cea postata de tine si inca una in care era soim sau pionier…

 3. In Inna s-au investit cu siguranta niste bani seriosi de catre oameni seriosi. 🙂
  Pana acum doua seri nu am avut curiozitatea de a o asculta….gresit scriu insa…. “asculta”… La prima melodie live am crezut, i-am acordat circumstante atenuante pentru ca, na, se mai intampla?! Desi pentru un artist adevarat, cu talent si multa munca in spate sa cante fals reprezinta deja un pleonasm?!

  Unde sunt sarea si piperul muzicii sau fetei?!

  None!

  Insa tv-ul are insa putere in Ro si oamenii sunt labili, usor impresionabili.
  Tot ce e pe scena, zboara ::)) ca sa adaptez un alt proverb popular…

 4. Macar avem ceva..chiar daca nu este cum ne-am dori sa fie..totusi macar este 🙂 daca ne gandim ce fel era muzica in Romania in 95, cand in afara de rock..nu cred ca aveam ce asculta.

 5. sunt de acord cu tine iYli.Totusi acum avem cateva formatii de alternativ care par sa fie destul de bune gen Les Elephants Bizarres ..sau altii asemenea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.