home to blog Navigare si google maps beta

Navigare si google maps beta

Google a lansat ieri cu ceva buzz navigarea pentru sistemele de operare cu Android. Asta in concurenta directa cu HTC care iti ofera un serviciu de navigare preinstalat in telefoane, care nu iti foloseste conexiunea de date. In schimb navigatorul de la google cere semnal de date pentru a iti incarca harta. De asta la drum lung exista posibilitatea sa se ingatuie atunci cand pica semnalul 3G. Daca ar si downloada hartile tarilor inainte, ar fi cel mai puternic concurent pentru toate device-urile de GPS existente pe piata.

Pe langa asta a aparut si google maps beta in Romana.

Partea buna e ca la orice cautare de localitate ciudata din tara noastra pe google, primul rezultat va fi un google maps. Ca sa stii cum sa il localizei pe harta. Asta e un plus pentru cei care vor sa se duca la olimpiada la geografie sau pentru cei care sunt ascultati la tabla la aceeasi materie. Localizeaza pe harta Campulung la Tisa. Scoti telefonul dai search si afli, aici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Navigare si google maps beta

  1. Cu ultima versiune de google maps, poti sa faci caching la harta si la traseu inainte de a porni si te-ai scos. Sau, iti instalezi o aplicatie care face asta si tot acolo esti. SAU…instalezi iGO care merge excelent si arata bine, fara nicio conexiune la net.

  2. Menu/More/Cache settings – poti sa il setezi sa faca cache chiar daca nu esti pe wifi. E drept, va trebui practic sa parcurgi intreg traseul la nivelul de zoom pe care il doresti pentru a a-l avea in cache, dar dupa aceea poti sa te sui in masina si sa tai netul de tot. Eu am testat pe drumul spre casa, care e drept, nu e foarte lung, dar a mers.

  3. pe ce telefon merge treaba asta ca eu am un optimus one si nu am gasit nimic de genul daca s-ar putea imi puteti zice si mie..? chiar mi-ar fii de ajutor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.