home to blog National Arena e gata – POZE

National Arena e gata – POZE

In final s-a decretat ca National Arena e gata. Sa vedem cat de repede se rup scaunele in schimb. Si nu ma incita cu nimic, arata ca Rustenberg-ul din Africa numai ca acoperit. Da, carcotasii vor veni sa comenteze, intr-adevar n-ai ce sa ceri mai multe de la un stadion decat un cerc inconjurat de scaune. Insa detaliile sunt cele care fac diferenta. Pana acum nu pare decat curat.

 

Revin, sa vedem cat de repede rup scaunele.

 

Pozele de pe Facebook.

19 thoughts on “National Arena e gata – POZE

 1. Da, asta ma intrebam si eu … de ce sunt atat de “patate” scaunele .. unu rosu, doua galbene, parca sunt asezate aleator!

  In rest, mie chiar imi place cum arata.

 2. scaunele sunt asezate cu scop asa, vezi imaginile de jos … se pierde rosu in albastru si galben

  vezi viziunea artistului ce stii tu :))

 3. Scaunele sunt asa pt ca era prea banal sa fie direct tricolorul. Avantajul ar fi ca daca se va rupe vreunul, nu tb inlocuit neaparat cu culoarea initiala.
  Se vede ca nu ai fost pe stadioane pana acum. Scaunele nu se rup neaparat ca sunt proaste ci pentru ca se sta cu picioarele pe ele. Si se sta asa pentru ca in fata scaunelor nu este loc suficient. La stadionul asta e altfel, ai loc destul sa stai in fata scaunului. plus ca daca te urci pe scaun si cumva cazi de acolo, e o distanta cam mare pana atingi pamantul.

 4. tu cu cine te certi de zici ca n-a fost pe stadioane pana acu? vezi linkul din articol.

  ziceam ca suntem in romania, deci cat de repede se rupe scaunul?

 5. tu ai fost pe stadion ca simplu spectator. iar spectatorii obisnuiti nu rup scaune. daca te uiti pe pozele din stadioanele romanesti, majoritatea scaunelor rupte sunt in sectoarele drogatilor, huliganilor, vagabonzilor care fac atmosfera [sau faceau]. Si asta pentru ca putine stadioane permit sa stai in fata scaunului fara sa fii deranjat de scaunul din fata.
  apoi, mai este un motiv. stadioanele din ro, cu exceptia celui de la cfr cluj, pana acum, nu erau acoperite. cand zi de zi acel scaun din plastic [valoare 20 euro] este batut de soare, vant, ploi si inghet – la un moment dat cedeaza atunci cand vine unu de 99 kg si se aseaza pe el.
  dar daca tot o tii cu intrebarea asta…probabil in 3 ani, dupa un meci de infarct steaua dinamo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: