home de pe net Nah spam

Nah spam

Adica … ori asta e gandita aiurea, ori e gandita pe bune … cert e ca tot spam se cheama, partea si mai tare e mesajul ce-l transmite.

Si cum eu sunt membru acolo … luati-ma … vreau sa fiu in CIA … sa mananc si sa dorm pe banii americanilor 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Nah spam

 1. Livium, da, denota lipsa de educatie. Pe bloguri se scrie fara cratime? E o noua regula inventata special? Sau Tate Museum e vreo crima? “N-are suflet” nu e o judecata de valoare. Mai ales ca smecheria la http://www.socializeaza.ro este ca are suflet. Incurajeaza experientele naturale ale oamenilor. De aceea inregistrarea e inchisa. Si asta pentru ca la baza a fost un experiment sociologic intr-un camin de studenti. Oricum, ce faci tu e complet absurd. Pentru ca nu e nici o treaba de marketing sa zici: “noi suntem buni pentru ca avem o concurenta de rahat” si pentru ca noi nu suntem competitie. Si daca suntem competitie, te anunt ca avem o piata de cateva milioane de utilizatori. Asta inseamna ca ar fi logic sa ne sfasiem atunci cand vom depasi fiecare milionul.
  Si nu te supara: se pune spatiu dupa virgula; in rest, ortografia de aceasta data este aproape normala 🙂
  Oricum, mi s-ar parea de bun simt sa vorbim. Mailul meu este anamaria@socializeaza.ro.

 2. of,chiar vad ca ajungem la cutite…
  obsevatia cu Tate Modern nu a fost una critica,chiar ii apreciez pe cei care isi fac timp sa mearga pe acolo. Am fost chiar duminica si am aruncat o a doua privire la instalatiile de la Cities, in sala turbinelor.
  chiar nu stiu ce fac eu sa fie absurd…e cel mult la fel de rautacios ca ceea ce faci tu 🙂
  nu am pretentii de milion si nici ca suntem in competitie…socializeaza.ro e un proiect serios facut de o firma matura(asta nu inseamna ca o sa mearga sau ca e misto).chestia e clar asimetrica acum.
  eu nu dau prea mare atentie la cratima sau virgula, si nici secretara care sa le scrie corect nu am…
  oricum, m-as adauga la categoria Educati.tu vad ca te ocupi de Reeducati…
  Chiar nu vad rostul acestui dialog tensionat. Imi cer scuze daca te-a jignit vreo remarca de-a mea(sau daca am mai facut greseli de scriere…).
  I am off…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.