home to blog Nah ma … v-ati cumparat masini

Nah ma … v-ati cumparat masini

Acum ce faceti cu ele? :))

Cat ma amuza pe mine oamenii astia, vor ei in ruptul capului masina in fata blocului. Asta e, oricine isi parcheaza masina la 2 blocuri distanta. Aici nu putem sa nu uitam mesajele entuziasmante ale lui Mircea Badea “sparge-i cauciucurile”, “da-i cu ciocanul in geam”, ” fa scandal”.

Din ciclul … Bucuresti


REALITATEA.NET – Ce se întâmplă când locul de parcare este ocupat

10 thoughts on “Nah ma … v-ati cumparat masini

 1. Bucuresteni, ce sa le faci…

  P.S. – Degeaba te tot iei de Mircea Badea, de-a dracu’ nu-ti zice asta blogul pe post 🙂

 2. De ce mortii ma-sii face asta?:| Cred ca-i cel mai cretin om pe care l-am vazut anul asta.
  Si proasta aia ce filmeaza rade si zice la inceput “claxoneaza ca nebunu”. Sa moara ma-ta fah?

 3. Nu sunt locuri de parcare personalizate, deci orice locatar e liber s-o puna unde vrea. Astea sunt glume facute de cineva care nu si-a luat vreo ranga in cap. Apoi altfel discuta….

 4. Doi dobitoci. Ma refer la cel care a ocupat un loc de parcare dar si la cel care face atata galagie pentru un amarat loc de parcare. In alte tari nu ai sa vezi asa ceva. Romania trezeste-te 😉

 5. Ce-i urasc pe astia care fac pe zmeii cand se ocupa locul de parcare (NEPLATIT) pe care isi lasau ei masina.

  E unul la mine la bloc (boule, B-31-BGY, tu ma), are impresia ca ia cumparat ma-sa strada. Asta rupe stergatoare, sparge faruri, dezumfla toate rotzile, rupe suportul de nr, desi nu plateste mai mult decat ceilalti pentru un loc de parcare, si nici nu ajunge acasa inainte de ora 1 noaptea. M***, boule!

  Piticu, scuze pt limbaj, dar ma enervez cand vad specimene d`astea.

  Si daca ar fi platit locul, tot nu ar exista justificare pentru gestul bovinei.

 6. piticule,nu te alint chiar fac o aluzie la gandirea ta inceata si scurta ta personalitate care ..nu o caracterizeaza pe cea lu` Mircea Badea…care cu siguranta din 3 vorbe te`ar face sa plangi…h3art_br3acker@yahoo.com poti sa`mi dai un e-mail sau add pe yahoo messenger..sa stam de vorba..poate te conving..sa`ti schimbi parerea…nu te mai crede tare`n taste si tare`n blog..nu esti nu vei fi..exact ca vorba aia ban tot la ban trage…cum am zis…mai citeste posturile mele..sa vezi ca oameni care gandesc putin..nu iti sunt si dusmani!…chiar vreau sa fim prieteni,te astept sa ma contactezi,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.