Presa acreditata la Jocurile Olimpice de anul asta s-a plans ca are restrictii pe internet. Drept urmare in China nu se pot accesa pagini web ale unor institutii media  BBC, CNN, MSNBC si altele … in principiu cei care sunt impotriva comunismului Chinez.

Dar organizatorii ne promit un canal de Youtube unde vor posta 3 ore de filme pe zi, in fiecare zi a jocurilor olimpice. Bineinteles materiale centrate si trecute prin vizorul strict al cenzurii de partid.

Pana una alta www.youtube.com/beijing2008. Inca nu e activ, dar sa speram ca va fi in prima zi a competitiei.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 Responses

 1. Panthera

  Petrisor tata.. nu prea inteleg ce vrei sa spui, dar 90% sunt sigur ca nici tu nu prea intelegi. Sau sa inteleg ca fac bine comunistii ca cenzureaza presa ?
  On topic : Cat o mai tine oare molima asta rosie in China ? N-as vrea sa fiu rautacios dar … “multi si prosti Doamne….”

  Reply
 2. ge0rgian

  Probabil că pe acel canal de youtube se vor vedea în mare parte doar performanţele chinezilor iar despre restul lumii se va vedea doar ce va trece prin sita cenzurii…
  P.S.:Petrişor eşti pe alături tare…u chiar susţii cenzura sau doar ai vrut să scrii ceva?

  Reply
 3. antimiorita

  “This channel is not available in your country. ”

  Nu ca e amuzant?

  Reply
 4. ictin

  Ma, canalul http://www.youtube.com/beijing2008 poate fi accesat doar din tarile unde nicio televiziunea locala nu a reusit sa semneze un acord de exclusivitate cu COI pentru transmiterea jocurilor olimpice, si cum in Romania e TVR nu te astepta sa mearga canalul respectiv

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.