home to blog MyVodafone pentru Android Market

MyVodafone pentru Android Market

Vodafone lanseasza astazi MyVodafone pentru telefoanele Android din Romania. Serviciul adapteaza pagina vodafone.ro cu promotii si asistenta pentru telefoanele Android. Sunt vizibile in aplicatie magazinele cele vodafone cele mai apropiate de tine, promotiile prezente pe vodafone.ro.

Pentru utiliaztorii prepaid ofera informatii despre creditul cartelei si alte extraoptiuni.

Astept in versiunile viitoare posibilitatea de a plati factura, de a cumpara credit si de ce nu, toate functionalitatile de pe siteul mama. Aplicatia poate fi descarcata de aici sau cu un search in android market dupa myvodafone.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “MyVodafone pentru Android Market

  1. Aplicatia este lansata de pe 14 Septembrie pe Android Market potrivit primelor comentarii de acolo. Eu il am de pe 20, e ok, dar mai au de lucrat la unele functii. Banuiesc ca vor aparea si update-ri in urma feedback-urilor!

  2. Este o gura de aer proaspat pentru siteul lor care se incarca incredibil de foarte greu si e total NOT user friendly.

    Din pacate abia astept sa scap de ei…

  3. Salutare,

    Cred ca o sa apara si plata factura si reincarcare. Widget pentru Android cu cost control/credit ramas cum suna?

    F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.