home to blog Myria laptops

Myria laptops

România produce laptopuri. Daca nu ştiaţi, aflaţi acum.

Asta e cea mai tare realizare din câte gândesc eu de la HC încoace. În schimb, îţi dai seama că nu facem noi plăci de bază, sau procesoare. Le luăm din afară, le asamblam si le vindem … diverselor persoane.
Una din lucrurile bune, e că au găsit să le vândă la Altex. Si daca tot le vând la altex, cd-ul cu drivere e un amărât de blank scris cu nişte drivere. Iar, jucăriile vin preinstalate cu Fedora. Că deh, asa merge la români.
În schimb e bine ca se produc laptopuri aici. Partea proastă e că, hardwarele lasă de dorit. Dar, e un lucru bun, alţii care fac bani din piatră seaca.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

185 thoughts on “Myria laptops

  1. Fratilor iar s-a dus circuitul video de la laptop…nu stiu ce sa mai fac…cred ca il arunc!
    Este pentru a 6-ea oara cand se duce…

    1. Eu am patit’o doar o data. Dar simt ca ar urma iar.. Daca deschid un film, incep sa apara mici liniute.. Se inteapa 12 sec, apoi n;are nimic. Si face un zgomot de ma dispera! Dar cred ca tu n’ai varsat vin pe el de 3 ori,nu?

      1. nu nu…nu am varsat nimic pe el…prima data sa dus circuitul de alimentare la 2 saptamani dupa ce l-am luat…dupa care sa dus de 5 ori circuitul video…nici nu-l mai repar…maine ma duc si imi cumpar un desktop si laptop-ul il arunc pe geam ca m-am saturat…cand iti este lumea mai draga si ai nevoie atunci se strica.

  2. ursule … asta deoarece unde il duci tu sa il repari iti reincalzeste chipul video pentru a reface circuitul. trebuie reball-uit pentru a functiona. asta e moartea laptopurilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: