home to blog Motorina la 5 lei pe litru

Motorina la 5 lei pe litru

Se vorbeste ca pana in vara litrul de motorina sa ajunga la 5 lei pe litru, asa zic astia de la DailyBusiness.

Asta ar fi bine, am putea vedea astfel cum painea va costa 3 lei (de la 1 leu cat e in prezent), am putea vedea cum se scumpesc  gazele, transportul in comun, energia electrica (chiar daca nu vine pe baza de motorina) si multe altele.
Ca sa fiu apocaliptic as zice ca omenirea e in pragul colapsului. Insa pana acolo sper ca vom mai apuca sa traim un pic, sau sa ne dam in cap unii altora ca sa traim. Cea mai fericita situatie e aia in care ne vom putea lipi de catre vreun mogul, print al petrolului plin de bani si sa stam bine mersi asigurati fiind de aceste servicii.

19 thoughts on “Motorina la 5 lei pe litru

 1. Care omenire domne’ ? Pentru tine omenirea = Romania ?
  Scumpirea va fi intr-adevar la nivel global dar la salariile de pe dincolo nu se prea simte in schimb in Romania da. Salarii de africani si cele mai mari preturi din Europa.
  Fiscalitate excesiva care nu face altceva decat sa toarne mai multi bani in conturile bogatilor iar pe cei saraci sa-i zdrobeasca de tot.
  Pana cand? Pana crapam.

 2. Asta atata timp cat vor mai fi resurse de petrol , atunci sa vezi razboaie pe alte surse de de poluare .
  @ brylu: in constanta painea e 1 leu + va mai dura mult pana la noi se va merge pe bicicleta in orash , stii ce vreau sa vad? macar multa lume care merge pe scuter , avand in vedere ca in tarile civilizate scuterul este un mijloc de transport ff cautat.

 3. bai sa nu mai aud de scutari, in pielea mea. ieri un jegos s-a bagat cu scuterul lui de rahat in asa fel ca a trebuit sa pun o mare frana sa nu il arunc in pomi si dupa aia mergea numai pe MIJLOCUL benzii. parca imi facea in ciuda.si dupa aia si-a schimbat pozitia de nu stiu cate ori: ba intre benzile 2 si 3, ba nu stiu pe unde, si cand a vazut ca nu are loc a revenit la 1.
  am simtit ca imi spune: hai ma calca-ma daca ai tupeu!
  si conform regulamentului trebui sa mearga cat mai aproape de marginea benzii 1.
  l-am claxonat si nici nu a avut bunul simt sa-si ceara scuze. lasa, coaie, ca poate o sa dai de o cioara nervoasa si grabita si sa vezi ce o sa te bucuri sa stai in ghips, ca nu sunt toti prosti ca mine sa stea cu masina in curu scuterului tau de doi lei, mi-am zis si mi-am bagat picioarele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.