home to blog Moldovenii la cumparaturi

Moldovenii la cumparaturi

Chiar aveau nevoie de toate alea? Sigur a doua zi nu mai gaseau? Si-au facut planuri de dinainte, cu vreo cateva luni sa stie ce isi cumpara pentru casa? Stiau ofertele cu 3 luni inainte?

Si inca o data o campanie publicitara bine facuta. Pentru ca magazinul n-a pierdut, a castigat pe moment, a vandut tot, e toata lumea fericita.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

21 thoughts on “Moldovenii la cumparaturi

  1. nu stiu cum sa iti zic,….da chestii de genu nu se intampla doar in moldova…a mai fost si la arges intr-un magazin pic si sa nu uitam….imaginile de la tv din fiecare an din state cand se fac reduceri la rochii de mirese. si mai ales in preajma ziua recunostintei cand se calca lumea in picioare pt reduceri. deci nu numai in moldova, romania..ci si peste granite. asta e mentalitatea umana oriunde ar fi el.

  2. Da,deci ne-am facut de ris din nou.De ce nu s-au inghesuit sa cumpere si bucurestenii la acel mult trimbitat MALL din BUCURESTI.Vazind la stiri imaginile,am facut o paralela cu inaugurarea de ciocolata a acelui mall:acolo angajatii faceau pariuri daca azi vor avea si clienti nu numai vizitatori,aici nu mai aveau marfa.
    Cit despre marfa care s-a dat promotional,sint convins ca erau doar marci de caca’t….EX:PRAKTIKER oradea ,chiar la intrare in hol,intre marcile si produsele promotionale statea,nu stiu daca mai au azi,O MINUNE de FLEX la doar 25 de ron.Trebuie sa mentionez ca nu era defect si nici ultima bucata.
    Eu tocmai dusesem unul la reparat si disperat fiind cautam unul ieeeeffftin.
    Deci vazut si placut…INSA LA INTREBAREA MEA ,ANGAJATII MI-AU SPUS CA NU SE BATE LUMEA PE ASTFEL DE PRODUSE.
    In MOLDOVA o fi altfel…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.