home to blog Miss Playboy Romania 2006

Miss Playboy Romania 2006

e.jpg

Alt motiv de super raiting pentru ProTV. De fapt, alte gagici cu fitze si impresii, sau nu numai. Care sa apara in playboy, care sa induca in mintea barbatzilor de citesc aceasta revista, care e idolul feminin in acest an.

Ohh, m-am udat deja. In alta ordine de idei, ma bucur ca tipa din Curtea de Arges, a castigat un premiu, pentru ca e draguta. Sper ca si gagicilor le-a placut moldovieanu ala de a facut pe prezentatorul.

Mi-a placut ca s-a ofticat tipa de la locul 2, care a pierdut locul 1 🙂 si ce fatza a putut sa aibe … asa meritzi … nah nah 🙂

Si, locul intai a fost castigat de o gagica, care e studenta la relatii internationale, are tzatze mari … si nimic in cap … desi fatza ar promite cate un pic. Dar, iar, am impresia ca e de la machiaj. Roxana Ungureanu se cheama pentru cei care vor sa cumpere editia urmatoare.

Pentru mai multe detalii si video click aici

6 thoughts on “Miss Playboy Romania 2006

  1. da dar mai bune sunt oana bercaru alina ghgeorghe delia matache simona sensual andreea balan doria ivan ionela iordan si mai ales daniela crudu si andreea spataru cel putin daniela la 19 ani arata de iti pica fatza aia fata de fata nu unele uscaturi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: