home de pe net Misoginism absolut

Misoginism absolut

Bancul asta e atat de rau incat nu-l pot lasa pe prima pagina, nu vreau sa ma alerge prin oras, sa ma lege, sa imi puna calus la gura, cine stie ce sa-mi mai faca …

Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla… nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata… nimic. Absolut nimic.

– Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau!

– Shhhh… incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat!

– Cum adica ai terminat??? 

– Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!…

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

21 thoughts on “Misoginism absolut

 1. E pe mail de ceva timp dar fff tare pentru cineva care are o relatie de orice fel de ceva timp.
  Si ffff tare raspunsul perechii tale. Si cu majuscule!

 2. Poate nu inteleg eu ce trebuie din bancul asta, dar nu mi se pare deloc misogin, ba dimpotriva, jignitor la adresa barbatului. Adica reiese ca ar fi asa cam “slabutz” baiatul la capitolul sex, sau neinteresat asa, sa nu zic alftel :d. Si intr-adevar e aiurea pt ea ca are chef de sex si nu prea primeste, ce pentru el n-ar fi in aceeasi situatie?

 3. Ia unu’ rau aici:

  Un tip agata o tipa foarte buna. O duce acasa, o dezbraca si incep sa se futa in toate pozitiile. Papagalul, ce statea sus pe sifonier, intr-o colivie, incepe sa comenteze: – Mama, in ce pozitie a pus-o! Ce i-o trage acum! Tipa, indignata, ii spune tipului: – Daca nu-ti faci papagalul sa taca, eu am plecat, sa stii. Asta nervos, se duce la papagal:
  – Ba, daca mai faci vreun comentariu, iti smulg toate penele. Papagalul, speriat, tace malc. Incep astia din nou cu pozitii peste pozitii. La un moment dat, tipul se urca pe fotoliu, face o tumba in aer si se propteste exact intre picioarele ei, in pat. Iar papagalul neputandu-se abtine:
  – Imi bag pula-n ele de pene, asta-i faza de comentat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.