Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Romania e una din cele mai nenorocite tari din lume. Suntem atat de mandri si atat de ipocriti incat sa moara capra vecinului se aplica oricand si oricum atunci cand ceva nu iese cum trebuie.

Astazi: Mircea Geoana.

Ma plimbam linistit in camera de hotel incercand sa vad cum ma organizez sa-mi fac bagajul si altele cand pe CNN aud ca se vorbeste despre Romania. Cum in Rusia nu prea sunt televiziuni vorbitoare de limba engleza, iar singura care mai are programe interesante de urmarit e CNN, am stat numai pe canalul asta. Ma gandeam cand am plecat la Moscova, ca fac la fel ca Mircea Geoana ma duc la Kremlin sa stabilesc binele tarii si al meu personal.
Revenind la CNN, in dimineata asta a fost o emisiune numita Political Mann, emisiune care prezinta evenimentele politice de prin toata lumea. Ei au tot vorbit de Statele Unite si discursul lui Obama, State of the Union. Al doilea subiect dupa asta a fost despre o tara, foarte cunoscuta dupa contele Dracula si practicile sale oculte. “Cunoscuta dupa Dracula si acest om” – citat din emisiune – prezentandu-l pe Mircea Geoana, care a acuzat ca a pierdut alegerile din cauza unor practici oculte (nu au dat nume).

Auzind asta m-am impedicat de ceva si n`am reusit sa aud daca s-au referit la tara noastra ca una din evul mediu, ca una nedezvoltata sau pur si simplu ca la o tara plina de oameni dusi cu pluta. Dar au spus ca nici in 2010 noi nu ne putem dezobisnui in a cauta scuze in lucruri supranaturale.

Drept urmare, daca Romania avea nevoie de ceva publicitate, iata ca a primit-o, gratuit si in cel mai prost mod cu putinta. Si asta oferita de Mircea Geoana, tipul care a candidat la prezidentiale, a pierdut, iar acum si-a bagat fix picioarele  in Romania facand-o o tara de rahat.
Chestia asta n-ar fi avut nici un efect daca ar fi fost spusa undeva in baie, in fata oglinzii, dar nu in public, astfel incat sa ajunga pe CNN, iar ei sa-l creada complet pentru ca doar a candidat la presedentie si oamenii astia de obicei trebuie crezuti.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 Responses

 1. cristache

  … in baie a spus-o dar a inceput sa si creada, apoi s-a gandit cu bucurie ca e o metoda buna de dat vina pe fenomen, si ne-a impartasit si noua… pana aici bine.. numai ca noi prosti l-am luat in ras, la misto, oricum gazetarii au scris, televiziunile au vuit, strainii au auzit… s-au minunat si ei, si ne-au luat in ras pe toti… 🙂

  Reply
 2. Marius Cioane

  Sunt de acord cu ceea ce spui, Mircea Geoana este un dobitoc. Dar care este diferenta intre orice alta forma de religie si obsesia lui Geoana legata de flacara violet si energiile negative? Eu nu vad nici o diferenta, una dintre ele este acceptata de mai multi oameni, doar ca asta nu ii acorda neaparat mai multa credibilitate.

  Aici vorbim despre superstitii, flacara violet este o doar o superstitie la fel ca toate celelalte religii.

  Eu nu gasesc nici o diferenta intre “God bless America” si “am fost invins cu ajutorul flacarii violet”…

  Asadar daca putem vota un om ce crede intr-un zombie care este propriul sau tata si care te invita sa-i consumi sangele si trupul in mod simbolic pentru a avea parte de viata vesnica (Iisus), atunci nu vad care este problema cu flacara violet?

  Cati dintre cei care fac misto de Geoana fac parte la randul lor dintr-o forma organizata de religie? Majoritatea.. iar asta inseamna ca sunt niste ipocriti…

  Reply
 3. Ana M.

  NU cred ca Mircea Geoana poate controla ce zic aia la CNN, si nici nu e de dorit!!! :)))))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.