home to blog Mircea Badea vs. Zoso

Mircea Badea vs. Zoso

Mircea Badea e un fel de copil rasfatzat al presei romanesti. Nu de alta, dar isi cam permite, sau i se permite sa zica si sa faca tot ce vrea din ziarele de maine, in mica lui emisiune. Cu sau fara telespectatori.

Zoso e un tip bine, care stie ce vrea si cum sa obtina.

Pana aici toate bune. Si cum, de obicei, uit sa il urmaresc pe Badea la antene seara, am vazut azi dimineata de la zoso video-ul incriminator. Stau si ma mir si iarasi ma mir. Ce naiba cauta Badea sa se lege de un articol de prin august, in care era pomenit numele sau? Asta doar daca nu cumva s-a cautat pe google. Si daca s-a cautat pe google, de ce? Ca sa vada daca e bagat in seama sau nu. Daca are audienta sau nu, sau daca scrie cineva despre el sau nu. Si intamplator a gasit o chestie in care se zice ca el ar fi trimis mail.

Pana una alta, Zoso n-a afirmat ca vai doamne Mircea Badea i-a trimis mail, asa pot sa trimit si eu un mail ca si cum venind de la traian.basescu@presidency.ro :), a afirmat doar ca a primit un mail de la numele Mircea Badea. Dar, uitasem ca vazandu-te la televizor, si in reluare, esti o vedeta prea importanta.

Badea promite razbunare, si ca va mai vorbi despre asta, nu de alta dar si-a stricat calculatorul si la antena1 nu merge netu.  Eu ii recomand sa faca un crawl  special cu toate paginile noastre de blog, ca sa nu devin invidios si gelos pe Zoso.

Si sa zica si de piticu.ro acolo 🙂

13 thoughts on “Mircea Badea vs. Zoso

  1. As fi citit mai mult…era promitator…dar “Zoso e un tip bine care stie ce vrea…”. Dude, are u fucked up? Conotatia primara este ca Zoso e un tip care arata bine. :))) …”Care stie ce vrea…” Oare ce vrea?” ..”stie cum sa obtina”. Da, folosind in exces cuvintele: SPAM, ciorditori, ciordeala hoti…hmm incepe sa semene cu Mircea Badea. Macar MB arata a om, nu a broscoi :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: