home de pe net Microsoft fara Bill Gates

Microsoft fara Bill Gates

Bill gates

Bill Gates si-a anuntat retragerea de la conducerea Microsoft. Insa ce va insemna asta pentru companie? Sa fie asta decadearea companiei? Sau compania poate sa mearga mai departe fara omul ce a fost imaginea ei atata timp. Cum vom putea asocia noi un ecran albastru de windows fara Bill Gates, pe cine sa mai injuram acum?
Cum sa mai infloreasca Bucurestiul peste noapte daca ar veni cine stie ce CEO de la Microsoft aici daca nu va fi Bill? Cum sa nu se duca lumea cu mana intinsa la el?

Pana una alta Bill Gates se retrage in proiecte filantropice, dar nu va mai fi el vinovat de erorile Microsoft. Asta nu inseamna ca Microsoft va fi o companie mai buna. Sau, poate vor incerca o abordare mai in stilul Apple.

Pana una alta un filmulet cu ultima zi a lui Bill la serviciu.

7 thoughts on “Microsoft fara Bill Gates

  1. Din cate stiu eu (si stiu sigur, ca lucrez intr-o organizatie bazata pe fonduri stranse din actiuni caritabile), dincolo nu e numai de apreciata chestia asta, dar e oarecum subinteles ca odata ce ai bani multi dai si comunitati. Prin proiecte filantropice, prin burse etc. De exemplu: Lily Safra, Arpad Busson (fostul sot al lui Elle Macpherson) – cu astia am lucrat.
    Sa vedem in ce se implica Bill Gates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: