home to blog Mi-e frica sa ma gandesc la viitor

Mi-e frica sa ma gandesc la viitor

Am o varsta si daca stau sa ma gandesc viata mea s-a cam dus. E ceva logic ca de la o anumita data sa te gandesti la viitor, sa te gandesti la varsta pensionarii si sa te gandesti la ce te asteapta atunci.
Ma uit la mama, pensionara, cu o pensie mizerabila. Se descurca cu chiu cu vai si nu cere bani nimanui. Nici macar mie. Din contra, se bucura cand primeste cate o indexare la pensie de cate 3 – 4 lei de la magnificii guvernanti dupa o viata de munca. De ce? Pentru ca nu s-a gandit nimeni la viitor la vremea lui. Pentru ca la vremea lor stiau ca statul ii va asigura o viata linistita dupa pensionare, daca continuau munca.
Intre timp s-a schimbat situatia, iar nimeni nu iti poate asigura ziua de maine. Astfel incat pentru tine sunt doua sanse, te gandesti la viitor si pui ceva deoparte sau traiesti clipa si viitorul iti va aduce ce iti va aduce.

Spune si tu, te gandesti la viitor? Te gandesti la pensionari? Te gandesti la tine? La ce te gandesti? Ce te framanta? Ce nu iti convine? Internetul e ajutorul tau, esti anonim, spune si tu!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Mi-e frica sa ma gandesc la viitor

  1. Nu-mi pasa de pensionare si nici de Stat. Nu am incredere in ambele. Teoretic, orice om ar trebui sa fie in stare sa-si faca multe milioane la viata lui. Teoretic, o parte din banii aia ii poate pastra sau investi in ceva productiv.

  2. Este o tara care se afla la conducerea unor bufoni care au ramas cu mentalitatea ceaușistă. Degeaba am intrat in UE. Nu suntem in stare sa indeplinim niciuna dib cerintele uniunii. Politicienii nostrii sunt actorii care ies pe scena ( media/tv ) si ne vand noua gogosi. Ne promit o viata mai buna, un trai decent sau unul la standarde europene. Daca noi stam si dam din gura si nu facem nimic ca sa schimbam mentalitatea asta in care ne complacem degeaba se vor face campanii pe net pentru ca tara asta va fi condusa tot de marinari…

  3. In ziua de azi ar trebui ca angajatorul, la interviu, daca il intrebi de cartea de munca si cat iti trece in ea ca te intereseaza pensia, sa zica: Stai domne linistit, ca la cum se lucreaza la noi in firma nu apuci pensia.

  4. piticule scuza-ma ca te contrazic, dar gandesti cat se poate de prost.. esti negativist si pesimist din cate vad si asta nu te va ajuta in viata.. daca vrei sa nu ajungi ca si maica-ta pune mana si fa ceva cu adevarat.. nu conteaza ce, dar fa si mai ales sa-ti placa.. crede-ma ca “alta viata” nu va veni stand si scriind pe un blog.. apuca-te si citeste carti (iti recomand Robert Kyiosaki) si filmul The Secret pt inceput.. si crede-ma ca vei ajunge sa gandesti altfel.. iar daca iti doresti ceva cu adevarat se va indeplini si mai ales sa pui in aplicare acel lucru.. bafta

    p.s. ia-l ca si pe un sfat..

  5. cand ma refeream la “scriind pe blog” ma refeream la strict la ceea ce faci tu.. romanii care au avut succes cu adevarat in online au facut altceva, ceva ce nu exista in Romania.. daca nu poti sa faci altceva decat online, incearca acel “altceva” 🙂

    si nu uita, trebuia sa ti-l doresti cu adevarat.. si sa-l scrii de 10 ori pe zi.. ca acel vis il vei indeplini 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: