home to blog Mi-e dor de viteză

Mi-e dor de viteză

Cred că după expirarea acestor restrictii vom avea multe accidente datorate vitezei. Și asta pentru că nu va ieși toată lumea direct pe străzi, dar vor ieși cei care vor să ajungă repede în diverse locuri din țară. Drumul liber și indisciplina șoferilor vor fi principalele cauze ale accidentelor.

Aici am putea adăgua faptul că nu sunt autostrăzi. Și cum nu e un drum direct de la București la Iași de exemplu sau chiar de la București la Cluj, pe care să nu mori, victime vor fi multe.
Nici până la mare nu poți să ajungi în siguranță, că dacă tot a fost pandemie, a mai reparat cineva autostrada spre mare? Trebuiau să o repare, dar a venit virusul. Doar n-a mai circulat nimeni pe ea, că nu a avut voie, deci nu știm cât de sigură e.

Și eu mă gândesc cum făceam 4 ore jumătate de la București la Chișinău cu mașina. Și parcă mi-e dor. Să merg repede, să mă bucur de vânt, de viteză.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: