home to blog Metroul din Moscova (I)

Metroul din Moscova (I)

Eram dator cu prezentarea metroului din Moscova, drept urmare iata:

(materialul asta era facut dupa o plimbare de vreo 2 ore prin Piata Rosie si eram inca putin inghetat de frig si foarte insetat)

M-am plimbat cu metroul din Moscova pentru ca am vrut sa vad de ce metroul din Bucuresti arata asa mare, de ce nu seamana statiile intre ele si de ce Ceausescu s-a laudat ca a facut metrou exact in orasul in care toti specialistii i-au spus ca tehnic nu se poate construi o solutie de transport subteran.

Bineinteles ca nu stiu ce statii am vazut, pentru simplul motiv ca au niste denumiri greu de pronuntat pentru mine, daramite de retinut, dar le vom vedea in poze pe fiecare. Voi prezenta metroul in doua parti, pentru ca am facut foarte multe poze.


Video si poze facute cu Panasonic Lumix DMC GH1 de la panasonic.ro

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Metroul din Moscova (I)

 1. Metroul din Moscova e ceva superb. Nu prea gasesti pe unde o sa te duci ceva asemanator. Nu ne mai compara pe noi cu rusii. Suntem departe de a fi o tara normala.

 2. In prima statie, aia din piata Rosie [insert name here] lumea avea un obicei de a atinge statuile respective. Nu stiu de ce, rusii cu care am fost n-au stiut sa explice de ce, dar se spune ca le aduce noroc si ca asa multumeau ei eroilor care au facut metroul.

 3. Din ce am văzut în filmulet, pare să fie mult mai curat şi ordonat decât cel din Bucureşti.

  Sunt curios dacă doar staţiile zonele centrale arătau aşa (în care ajung cei mai mulţi turişti), sau dacă toate erau la fel.

  1. doar cele din centru arata asa de bine modelate, restul statiilor … o groaza de altfel pentru ca sunt 11 linii de metrou … sunt standard si mici si inghesuite 🙂

 4. Mă mir că nu ţi-a spus nimeni nimic şi te-au lăsat să fac poze. Eu în Madrid doar ce am filmat câteva minute o scară rulantă pentru a face un film despre comportamentul civilizat al acelor oameni, şi deja au sărit pe mine doi poliţai ce m-au pus să şterg materialele video.
  Mă rog, ceea ce nu ştiau ei e că datele alea se pot recupera 😛

 5. e superb.nu pot sa zic mai mult.metroul te ajuta sa te deplasezi foarte rapid.din cite stiu si costurile sint mici iar poluarea e…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.