home news Metroul cu o ora mai mult in week-end

Metroul cu o ora mai mult in week-end

Adica sa poti sa iesi in club si sa te si intorci acasa cu metroul, asta ca nu mai dai banii pe taxi. Sunt doar curios cate boraturi o sa vedem in metrou si cat scandal de la baietii de bine de noapte.

Stirea suna cam asa, iar cu ocazia asta am aflat ca inca mai exista agentia de stiri Ampress.

Metrorex va prelungi cu o oră programul de circulaţie al trenurilor de metrou, vinerea şi sâmbăta
Metrorex va prelungi începând 25 aprilie cu o oră programul de circulaţie al trenurilor de metrou, pentru zilele de vineri şi sâmbătă, anunţă un comunicat al companiei. Prelungirea programului de circulaţie până la orele 24.00 va însemna de fapt menţinerea deschisă a staţiilor de metrou până la orele 01.00. Ultimele trenuri cu călători vor pleca din staţiile Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2 către staţiile terminus ale magistralelor la orele 0.30, aceste trenuri având legături în staţia Basarab cu trenurile care circulă pe Magistrala 4 şi respectiv în staţia Eroilor cu trenurile care circulă în direcţia Industriilor.

13 thoughts on “Metroul cu o ora mai mult in week-end

  1. lasa frate nu te mai haosa ca noi venim la 5 cand ii da drumu no sapuci sa vezi showu pt ca u dormi la ora aia si ai cosmaruri cu freddy kruger cand boraste langa patu tau..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: