home to blog METEORIT in Romania, azi noapte

METEORIT in Romania, azi noapte

Cum azi noapte dormeam, azi dimineata am avut cateva mesaje care ma intrebau ce a fost cu lumina acea puternica de pe cer de la ora trei dimineata. Drept urmare am gasit o camera video de afara, care a filmat lumina puternica.
Asta s-a vazut azi noapte pe cerul Romaniei.

Clar a fost vorba de un meteorit METEOR care a explodat in aer. Aparent nu au existat si relatari asupra zgomotului, dar mai asteptam.

Si alte filmari.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

69 thoughts on “METEORIT in Romania, azi noapte

 1. meteorul din rusia a explodat la 30- 50 km de sol..daca spuneti ca s-a auzit dupa 5 min o explozie,inseamna ca a fost la 100- 120 km…de sol..poate totusi am avut noroc

 2. Intrebare: De ce nu s_a mediatizat fenomenul astronomic??????? Ne_ar fi ajutat aceasta informatie, printre altele, sa si filmam evenimentul astronomic direct pe cer si nici nu se mai ajungea in situatia de a ne intreba unii pe alţii „ oare ce s_a intamplat la ora 3.05 am ?“…..De ce canalele media(TV) bubuie de emisiuni mizerabile de ai impresia ca se promoveaza prostituţia toata ziua, toata noaptea, indiferent de ora??????? Ne_am saturat de tâte, buci, prostituate,incaierari, analfabeti etc..Nu mai exista minima decenta…Oare cei de la CNA chiar nu iau nici o masura??????

 3. Stimate dl.Dorombach daca ati fi urmărit comentariile mele anterioare ati fi inteles faptul ca am urmarit efectiv
  fenomenul astronomic ( eram in dreptul ferestrei la ora 3.03.am si tocmai imi citeam niste mesaje pe telefon, care ulterior s_au sters). Totodata am detaliat si fenomenul observat(lumina puternica, timp 3_5 secunde, dâra alba si lunga, orizontala, care a disparut dupa 30 secunde, poziţionarea pe cer nord vest, faptul ca in media (TV) nu se preluase inca stirea, cel putin pana la ora 10.30 am, ca pana spre dup-a amiaza acestei zile incasa nu se stia ce tip de fenomen astronomic a fost etc…Insa si dvs stiti ca fenomenele astronomice pot fi prevazute…..dar la noi nu are cine sa se ocupe de aceste evenimente ..ca de..nu sunt „ interesante“….apropo:
  Am urmărit cele 3 video atasate de dimineata,inaintea comenturilor mele a ma lanuri daca este vorba de acelasi fenomen astronomic….

  1. Totodata, am sustinut necesitatea comentarii , explicarii fenomenului / evenimentului astronomic de catre experti / specialisti in domeniu.

  2. Vrem detalii despre sms-urile care s-au sters ulterior daca tot ne dai detalii atat de elaborate despre ceva irelevant cu subiectul. Presupun ca nu ai toate tiglele pe casa dar poate vei intelege macar atata lucru: corpurile ceresti de dimensiuni mici care strabat atmosfera sunt detectate foarte tarziu de aparatura pamanteana.

   1. Ia uite cine nu poate dormi la ora 3.30 am pentru a da mesaje „ explicative, la o ora „ ultranocturna“. Motivele se pot ghici usor, dl Patraulea, ; totusi administrati_va un somnifer si dormiti liniştit , seful o sa aprecieze interventia dvs., ziua de munca poate incepe corespunzător de data asta, pt.ca ….de..m_ai pus la punct….poate chiar obti un beneficiu…asta daca muncesti cumva…Stimabile…..intervenita ta nu valoreaza nimic cand nu ai cei 7 ani de acasă si minimum de decenta fata de cei carora te adresezi….

   2. Du-te Nutico la balamuc si lasa-ne in pace cu cratimele tale care nu sunt cratime. S-a umplut netul de schizofrenici ca tine si mai vreti si respect pe deasupra. Proasta ‘reaq.

   3. Asa te_a invatat seful sa zici???? Halal educatie si maturitate…..Stimabile……mai a mult pana departe…..

  3. Dl. Dorombach , la ora la care va scriam ultimele comentarii pe aceasta pagina ( 00.03 am) nu stiam ca aveati cont de facebook, unde ma facusera_ti mare „star“, gen „ comentariul zilei“. De ce tocmai comentariul meu va facut sa fiti arogant, ale celorlalti care se injurau pe pagina ca la usa cortului nu ,„ v_au atras atenţia??“ Rusine sa va fie….
   Nu aveam de gand sa apar pe paginile dvs. de facebook si twiter…. Comentariile mele initiale nu s_au pierdut si nici nu s_au sters; acestea se afla in prima pagina de comentarii , incepute ieri, la ora 10 am… Altadata nu mai dezvoltati un subiect , din care sa aveti cu ce va „ hrăni“ pe facebook dvs si acolitii dvs. Asa ca, fiti serios, vedeti_va de munca dvs( apropo :nu stiam ca lucrati in media) si lasati_ne in pace daca suntem atat de „ incapabili“ in a intelege ce vor „unii“ sa intelegem……O zi buna!

   1. 3. Creezi grupuri pt intalniri fantoma….4. Iti place „ tiganeala“, ataci subiecte care ti_ar mai putea aduce putin„ rating“, doar te_o mai baga ai pe tine lumea in seama…..treci apoi pe facebook ai twiter unde iti mai zbarnai o idee afisand o figura chioara si tampa……

 4. Am vazut si eu meteoritul.M-am speriat pentru ca parea foarte aproape..am crezut ca o sa cada in spatele blocului.A fost uimitor si incredibil de frumos,o bila de foc urmata de o coada lunga de un verde aprins si intens. Dupa aproximativ un minut cerul s-a luminat intr-o lumina verde,dar nu s-a auzit nimic.Daca as fi fost singura as fi crezut ca sunt nebuna,nici acum nu imi vine sa cred ca am vazut ceva atat de minunat.

  1. Și eu am văzut meteorul, din București. A fost ca un flash mai lung. Dar eu am văzut doar lumină foarte puternică, nu și alte culori. Mai ales zăpada a făcut să pară totul și mai luminos. Deci da, oameni buni, a fost real – de ce n-ar fi? Cine putea să inventeze așa ceva?
   În acel moment, tot ce mi-a trecut prin cap a fost că sunt extratereștri. :))
   Păcat că eram semi-adormită și nu am văzut mai bine. Că de anunțau și ăștia la TV, mă pregăteam să fiu pe fază. :))))

 5. la ora 3.07 mergeam prin podul casei si am vazut o lumina alba cu sunet 5.1 era grinda din pod pe care am crapat-o cu capul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: