home to blog METEORIT in Romania, azi noapte

METEORIT in Romania, azi noapte

Cum azi noapte dormeam, azi dimineata am avut cateva mesaje care ma intrebau ce a fost cu lumina acea puternica de pe cer de la ora trei dimineata. Drept urmare am gasit o camera video de afara, care a filmat lumina puternica.
Asta s-a vazut azi noapte pe cerul Romaniei.

Clar a fost vorba de un meteorit METEOR care a explodat in aer. Aparent nu au existat si relatari asupra zgomotului, dar mai asteptam.

Si alte filmari.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

69 thoughts on “METEORIT in Romania, azi noapte

  1. Asta te_a invatat seful sa zici????Halal educatie si maturitate……Stimabile… mai ai mult pana departe ….

  2. Eram treaza in jurul orei3 si ceva ptr ca aveam grije de o batrana bolnava si imi place saprivesc noaptea cerul instelat dar in acea seara era innorat. dar am vazut o lumina rotunda care pendula ca o limba de ceas mai mult timp am vrut sa fac poza cu tf dar nu s a prins nimic din cauza cetei insa am vb cu batrana despre ce am vazut intrebandu ma ce poate fi iar adoua zi s a anuntat ceva la tv iar batrana m a facut atenta ca se discuta despre fenomenul pe care il vazusem eu peste noapte Asa ca cei ce nu credeti ca nu ati vazut voi personal nimic nu va mai contraziceti cu atata ardoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: