home to blog Mesaje false pe Facebook

Mesaje false pe Facebook

Exista un hoax pe Facebook in care ati picat cu totii. V-ati crezut ca daca puneti in profilul vostru o notificare prin care Facebook nu va poate prelua pozele, aveti dreptate? Din contra. Acest mesaj este un hoax si functioneaza la fel cum erau mesajale acelea ca se inchide Yahoo Messenger.

11 thoughts on “Mesaje false pe Facebook

 1. Daca va spun ca un “hoax”poate deveni viral, SAU NU, ce se intampla?
  Habar nu aveți despre ce vorbiti. Sincer…nu va bagati acolo unde nu cunoasteti, ptr ca va faceți de rahat.
  Ramaneti la TV, nu va intindeti ca poate…

  1. Nu sunt sigur ca e corect ce spui! Daca eu am zis ca poza e doar pentru prieteni si tu dai share, te si avertizeaza ca e posibil ca altii sa nu vada poza din cauza setarilor de privacy.

 2. ce voria Ciprian sa spuna, cred, este ca daca eu pun o poza si ii dau la privacy settings sa-l vada un singur grup (sa spunem prieteni f. apropiati), oamenii din grupul ala care dau share, vor face poza vizibila pentru cei care sunt in grupul initial, selectat de mine (adica, dau share degeaba). Poza nu va fi vzibilia pentru nimeni altcineva, in afara celor selectati de mine in postarea initiala.

  Cristi, tu ai sustinut ieri ca, daca pui o poza, si un prieten a dat share, ea devine bun public. indiferent de setari. not true. 🙂

   1. habar n-am cand, cum etc. 🙂 doar iti ziceam. am descoperit asta acum cateva luni cand s-a nascut fi-mea.

    voriam sa ma “dau mare” cu ea, in fata prietenilor. asa ca i-am pus poza pe facebook. dar cum nu vreau s-o cunoasca tot facebook-ul i-am dat setare s-o poata vedea doar prietenii f.f.f apropiati. maica-mea, a vrut sa se dea si ea mare ca-i bunica. doar ca… surpriza! nimeni nu vedea poza din cauza setarilor initiale.

 3. @exact Sabina ,ai dreptate in tot ce scrii,asta e concluzia—–,,,Ma intreb oare de ce picam asa de usor in plasa unor oameni ca acesta. Cand o sa intelegem ca tot ce postam pe Facebook nu mai este al nostru?

  Vrem ceva de care sa fim siguri? Facem un site, un blog … pentru ca ce postam pe Facebook este in proprietatea Facebook!”’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: