Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Va  mai amintiti tricourile care faceau legea prin anii ’90? Cele cu Guns, negre, cu pistoale si trandafiri. Cati mai aveti tricouri din astea? Va amintiti ca atunci nu trebuiau sa existe doua tricouri la fel in acelasi grup de prieteni sau grup de roackeri, ca fiecare trebuia sa aiba alt tricou cu Guns atunci cand ieseau in oras?

Am auzit vorbe zilele astea ca e ciudat sa mergi acum la un concert Guns, acum cand esti om in toata firea, atat timp cat ai crescut impreuna cu ei. E ciudat pe naiba, e super tare. Drept urmare eu merg la concert, amintindu-mi exact de tricourile cu Guns din anii ’90, de banderolele de maini si de plete lungi.

Veniti cu mine la concert? Daca da … comentati aici, am trei bilete de la Vodafone si un CD Box – editie limitata. Vreau sa stiu ce piese va mai aduceti aminte din repertoriul Guns, ce versuri mai stiti din piesele astea, ce ati putea canta la concert.  Cel mai misto raspuns sau cine-mi arata ca inca mai are tricoul cu Guns de atunci primeste si CD Box-ul editie limitata.

Si astea pana maine la ora 13. Daca nu castigati, pe contul de facebook de la Vodafone dar si pe twitter mai apar oportuntati de a ajunge la concert.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

31 Responses

 1. rasta

  Din pacate nu am avut tricou negru cu GNR.Imi placeau cele negre total. Fara inscriptii.
  Sometimes I need some time on my own.
  Sometimes I need some time all alone.
  Everybody needs some time on their own.
  Don’t you know you need some time, all alone.

  Cand i-am sugerat unei foste prietene sufocante sa asculte aceste versuri nu a inteles subtilitatea mea.
  🙂
  Anyway GNR rulz! trezeste amintiri frumoase…

 2. daniela

  Buna!!!! Eu sunt inebunita dupa ei. Tin minte prima data cand am ascultat Guns’n’Roses a fost intr-un club si atat de mult mi-a placut melodia, in speta “Don’t cry” incat a urmat o cautare intensa a ceea ce inseamna GNR.De atunci pot spune ca sunt fan GNR
  Desigur, melodiile preferate de la GNR pentru mine sunt aproape toate.

 3. vlad

  Welcome to the jungle
  We got fun ‘n’ games
  We got everything you want
  Honey we know the names
  We are the people that can find
  Whatever you may need
  If you got the money honey
  We got your diseas

  Intreaga melodie “Welcome to the jungle” cred ca se potriveste foarte bine societatii in care traim. Desigur, nu doar aceasta este melodia preferata. Printre acestea se numara arhicunoscutele “November rain”, “Paradise city”,”Civil War”, “One in a million” si altele.

  Vreau foarte mult sa merg la acest concert, atat pentru mine cat si pentru iubita mea care e mai inebunita dupa ei decat mine si ar fi un cadou frumos ssa-i pot indeplini dorinta.