home to blog Meltean cu Jeep si motociclist

Meltean cu Jeep si motociclist

Din ciclul o masina opreste in coloana la Busteni si ii aplica o corectie unui moticiclist care trece pe langa ea. Eu ma intreb de ce motociclistul ala nu a sarit sa ii sparga parbrizul sau ceva, nu de alta, dar melteanul sigur n-avea bani sa isi repare masina.

Imaginile sunt de pe canalul oficial al politiei rutiere de pe Youtube. Traiasca, avem in final si ceva de genul asta, astept cu nerabdare si alte imagini, dar si momente cand politia isi recunoaste vina.

In schimb cealalta poveste draguta cu politia rutiera este din seara asta. La trecerea de pietoni din fata blocului meu, o masina nu a acordat prioritate unui pieton la trecere. In spatele ei o masina de politie. Pietonul vede masina de politie si le face semn ca ala n-a oprit. M-a impresionat faptul ca politia s-a sesizat si a aprins girofarele. Ma gandeam ca il opreste pe ala si ca-i ridica permisul ca n-a oprit la trecerea de pietoni. Am plecat dupa sa vad unde e masina de politie. La 30 de secunde cand am ajuns intr-un loc in care sa am vizibilitate nu era acolo nici una dintre masini. Nici aia care n-a dat prioritate, nici masina de politie care pornise girofarul. Si atunci…

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “Meltean cu Jeep si motociclist

 1. Pentru ne-motociclisti:
  – printre motivele pentru care alegi sa mergi pe motor este si acela de a nu sta in coloane;
  – cand depasesti coloana iti asumi riscul;
  – costumul e facut de asa natura ca-n doua minute de stat in soare esti ca-n sauna – trebuie sa te misti ca sa nu te incingi;
  – ca sofer, oricand deschizi portiera te asiguri in prealabil, cu atat mai mult in coloana;
  – o motocicleta langa tine inseamna o masina mai putin in coloana, drum bun tuturor!

 2. Ca o fantoma pe sosele… Vrei adrenalina?

  O noutate tehnologica americana (PhotoBlocker Spray) face ca placa de inmatriculare a masinii sau motocicletei tale sa fie invizibila pentru camerele video de trafic. Vrei adrenalina? Aici vei gasi adrenalina! Te intereseaza? Vezi chiar acum:
  http://bit.ly/pZcgCQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.