home to blog Meanwhile la Bacau

Meanwhile la Bacau

Pentru ca am fost criticat ca am vorbit despre politica pe blog, nu pot sa trec cu vederea despre evenimentul de astazi din judetul Bacau.

Acolo PSD-istii au sarbatorit ziua de 1 mai vopsind un pod in portocaliu, curatand gunoaie si afisand pe acest pod un banner mare pe care scrie PDL-istilor reparati podul. Adica nu sunt ei la putere ca sa poata aloca bani pentru vopsirea si reparatia podului, iar faptul ca au vopsit podul poate fi bagat la distrugere, poate fi bagat la infractiune pentru ca au reparat ceva fara autorizatie. Si asta e penala. (a mai fost un caz tot in moldova cand unii si-au reparat un drum si li s-a facut dosar penal)

 

Poze de la Kristofer.

27 thoughts on “Meanwhile la Bacau

 1. =))
  Cum recordurile de alcoolemie la bărbaţi şi femei sunt ale Iaşiului şi cum se pare că ai o supărare pe tema a ceea ce am spus, deduc faptul că eşti moldovean şi că exact în clipa asta te chinui să baţi recordurile suraţilor şi suratelor tale. Succes deplin, că na, la asta ştie toată lumea că vă pricepeţi 🙂

 2. @Bogdan-distrusul
  HE H EH HE HE
  Vai de pooola mea.
  Mi-e mila de tine pe bune.Imi provoci sila.Ultima speta de oameni Esti:retardat,homosexual,handicapat,nascut din violul a mamei tale de 20 de boschetari de la periferia Burestiului.
  Saracii tigani sudisti.Sunt demni de mila.
  Te-as ajuta dar esti distrus de la natura.
  Cand s-a realizat un top al celor mai retardati oameni din Romania miticii gen Bogdan au iesit in top.
  Asta e tu si-au ales soarta aceea de bataie de joc a tuturor din Romania.
  Sictir ………………………………..

  1. Măi, tu crezi că ne înmulţim cu toţii ca Ştefan cel Mare, la beţie şi violând? Sau ca homosexualul de Eminescu, adunând sifisis de la cine apuca? Haide, norocul tuturor că nu e toată ţara ca voi. E adevărat, au mai scăpat, nu mulţi. Dar au scăpat.
   Hai, fugi acasă, să nu uiţi să-ţi iei de băut.

 3. Macar de-ar face ceva PDL-ul, nu podul ala. Bag de seama ca a inceput campania dar s-a rupt traditia. Pe timpuri se mai realiza cate ceva prin campanii, acum nu se mai face nimic 🙁

 4. @Bogdan Da`mai abtine-te in pula mea cu stropelile tale regionale si puerile. Ca doar nu vrei sa ma iau si eu de doamna ma-ta.

  DACA NU ITI INDREPTAI NAIBII “ÄTACUL” ASUPRA UNEI ZONE TE INELEGEAM. FIECARE ZONA DIN ROMANIA ARE CACATII EI. TOATE ZONELE. TOAAAAAAAATEEEEEEE.
  Daca le insulti asa la modul: “uite frate si p-astia” apai imi bag pula ca urasc persoanele de genul asta si nu primesti in schimb si tu la randu-i numa ura.
  IMPARTI URA PRIMESTI URA.
  TAMPITULE.

 5. PS: si daca nu ai inteles ce-am spus… macar nu te mai da alta data in stamba sa ne demonstrezi cat de cacat poti sa fii.

 6. acum se cearta iar de la pod , vor sa-l transfere de la minister la consiliu judetean. are 5 ani de cand trebuia sa fie reparat…si inca in pending

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.