Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Liberty Parade este un eveniment produs de Radio 21 si promovat de Vibe FM, se va desfasura pe 19 iulie 2008 pe plaja dinter statiunile Venus si Saturn.

Si pentru ca zecile de mii de oameni care umplu Liberty Parade Arena in noaptea de 19 iulie au nevoie sa ajunga cu bine acasa dupa ce au petrecut pana la rasaritul soarelui, organizatorii de la Radio 21 au stabilit un set de masuri care vor fi luate pe tot parcursul evenimentului.

O intreaga echipa se securitate se va ocupa de siguranta participantilor, pe parcursul intregului eveniment. Pentru ca siguranta tuturor celor care intra pe Liberty Parade Arena sa poate fi garantata, va exista din partea echipei de securitate un control corporal, inainte de a se intra in Arena. Sunt interzise obiectele contondente, drogurile, obiectele din sticla sau plastic, armele sau alte obiecte periculoase. Echipa de securitate poate refuza accesul la eveniment a oricarei persoane care este prinsa avand asupra sa unul dintre obiectele enumerate mai sus.

Liberty Parade nu tolereaza drogurile. Un eveniment muzical de calitate superioara te ajuta sa te simti ‘high’ pe muzica celor mai tari artisti si DJ-i, asa ca drogurile e mai bine sa fie lasate acasa. Politia nu va face nici un fel de abateri de la regulile existente privind posesia si consumul de droguri si ca cei prinsi avand asupra lor orice fel de substante stupefiante vor fi arestati pe loc.

Echipa care se va ocupa de ‘Primul Ajutor’ va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului Liberty Prade. Personalul medical e disponibil pentru orice vizitator al festivalului care intampina probleme de sanatate. Harta amplasamentului medical va fi afisata vizibil la locatia evenimentului.

Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis in incinta Liberty Parade Arena.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. saliery

  In sfarsit masuri de securitate. Sper ca de data asta sa nu mai fie aglomeratie, haos si sa nu ai loc de parcare. Oricum mai bine sa fie putin mai strict…

  Reply
 2. dumneZEU din Berceni

  locuri de parcare oricum nu sunt shi nu vor fi niciodata
  nici macar atunci cand vom invatza (oare ? ) ca mai trebuie sa mergem si pe jos, shi ca nu suntem buricu buricelor shi tre sa parcam fix langa scena

  Reply
 3. SiBlondeleGandesc.blogspot.com

  “cei prinsi avand asupra lor orice fel de substante stupefiante vor fi arestati pe loc”. Ok, da’ “in sange” nu e totuna cu “asupra lor”, nu? :p [nu ca as sustine destrabalarea, dar cmon… acum, e de datoria lor sa isi dea silinta ca fac ordine.Sau macar sa lase impresia]

  Reply
 4. gogy

  TOATE BUNE SI FRUMOASE MAI PUTIN :
  Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis in incinta Liberty Parade Arena.

  MOTHERFUCKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERZ!!!

  Reply
 5. Cristina

  Şi anul trecut au spus că nu se va permite accesul persoanelor sub 18 ani, dar cunosc foarte multe persoane sub 18 ani care au participat. E mai mult o formalitate să spui că minorii are not included.

  Reply
 6. andrey..

  si pana la urma .. sa ma risc sa ma duc ?? .. la 15 ani ai mei 🙂 .. intru ?? stie kreva mai sigur?:P

  Reply
 7. crazy bastard

  lool…sa fim seriosi…c naiba ma…eu am 17 ani si ma duc pt k sunt 100% convins k o sa intru…si dak no sa pot intru prin apa si tot intru!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.