Masuri de securitate la Liberty Parade 2008

Liberty Parade este un eveniment produs de Radio 21 si promovat de Vibe FM, se va desfasura pe 19 iulie 2008 pe plaja dinter statiunile Venus si Saturn.

Si pentru ca zecile de mii de oameni care umplu Liberty Parade Arena in noaptea de 19 iulie au nevoie sa ajunga cu bine acasa dupa ce au petrecut pana la rasaritul soarelui, organizatorii de la Radio 21 au stabilit un set de masuri care vor fi luate pe tot parcursul evenimentului.

O intreaga echipa se securitate se va ocupa de siguranta participantilor, pe parcursul intregului eveniment. Pentru ca siguranta tuturor celor care intra pe Liberty Parade Arena sa poate fi garantata, va exista din partea echipei de securitate un control corporal, inainte de a se intra in Arena. Sunt interzise obiectele contondente, drogurile, obiectele din sticla sau plastic, armele sau alte obiecte periculoase. Echipa de securitate poate refuza accesul la eveniment a oricarei persoane care este prinsa avand asupra sa unul dintre obiectele enumerate mai sus.

Liberty Parade nu tolereaza drogurile. Un eveniment muzical de calitate superioara te ajuta sa te simti ‘high’ pe muzica celor mai tari artisti si DJ-i, asa ca drogurile e mai bine sa fie lasate acasa. Politia nu va face nici un fel de abateri de la regulile existente privind posesia si consumul de droguri si ca cei prinsi avand asupra lor orice fel de substante stupefiante vor fi arestati pe loc.

Echipa care se va ocupa de ‘Primul Ajutor’ va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului Liberty Prade. Personalul medical e disponibil pentru orice vizitator al festivalului care intampina probleme de sanatate. Harta amplasamentului medical va fi afisata vizibil la locatia evenimentului.

Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis in incinta Liberty Parade Arena.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply